Thursday, May 10, 2012

yeay!i got the premiere screening movie what to expect when you're expecting by tupai!

salam peeps!hye2..syukur alhamdullilah..ada lagi rezeki untuk ifa nie..hee..tq so much tupai.com.my!tq sebab sudi pilih ifa untuk pergi tengok premiere screening movie what to expect when you're expecting!rasanya mesti la movie nie macam gle2 juga kan..sebab ada jlo,cameron diaz dan ramai lagi!

tapi yang lagi best tue sebab die buat kat e-curve!kira dekat dah nie dengan opis ifa..pastu dekat gak nak balik umah  kan..so,memang best la!hee..


alhamdullilah..rezeki ifa..terkejut gak tengok nama kat atas sekali..haha..tapi rasanya kali nie macam ikut huruf je nama depan nie..hihi..macam haritue nama ifa yang last sekali nie..hee..papepun..syukur alhamdullilah..moga ifa terus dimurahkan rezeki..amin2..=)

10 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

syukur alhamdulillah..;D

Jaa said...

tahniah ifa... wah, asyik menang tiket wayang jer nih..hehe

NUNU EERA said...

wah.. pelakon2 die mcm best je.. ;)

Wansteddy Tales said...

lama tak jengah blog ifa. wah... meriah pink teddy bear. very likeeee! tahniah menang mcm2 skrg ni ifa. sngt besh gitu :D

Wanieys said...

wahhh best larh ifa...heheee tahniah

ummi anum said...

wah!tahniah ya..murah rezeki ifa..

mama tisya said...

rezeki ifa lg..tahniah

tiefazatie said...

sherwieyna: alhamdullilah..=)

jaa: tq sis..hee..alhamdullilah..sikit2 je..

nunu: aah..hee..best kan..

wansteddy: hee..xpe sis..ok je..hihi..tq sis..hee..tq..sikit2 je..tak macam sis..byk best2!hee..

wanieys: hee..tq sis..=)

ummi anum: tq sis..alhamdullilah..

mamatisya: alhamdullilah sis..tq..=)

Fifi said...

bestnye dapat tgk wayang lagi..

tiefazatie said...

fifi: hee..alhamdullilah..rezeki dear..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...