Wednesday, May 16, 2012

review premiere screening movie what to expect when you're expecting..=)

salam peeps!hye2..lepas je kteorang siap makan kat ikea semalam kan..kteorang pergi la ecurve plak..kata nak tengok premiere screening movie what to expect when you're expecting..hee..duduk jap la..sementara tunggu hall buka..movie kteorang start kul930malam ye..hee..

bagi ifa movie nie ringan..santai..menarik..lucu..sedih..pastu ada gak manfaat yang kte dapat tau..motif die lebih kepada parenthood la..ifa rasa..sape2 yang baru kahwin...baru nak dapat anak 1st tue..patut tengok la..yang lain2 pun boleh je tengok gak..hee..banyak gak benda yang kadang2 kte tak perasan pun kte ada buat tau..so,better tengok la movie nie..nice la..lagipun die tak berat mana pun..sangat enjoy la!..hee..

ada 5 couple yang berlakon dalam movie nie..masing2 ada kisah tersendiri la..holly,seorang photographer yang tak boleh dapat baby..so,die usaha nak adopt baby..tapi husband die mula2 tak bersedia lagi..rosie,unexpected pregnant lepas 1 time buat dengan mamat hensem playboy masa dorang highschool..tapi mamat hensem tue ok je..terima n bersama2 la..but unexpected gugur lak..masa tue yang ada konflik sikit la..wendy,lak yang dah 2 tahun berusaha nak dapat anak..at last dapat gak la..tapi husband die dok compete dengan ayah die lak sape lagi hebat nie..dah wife baru ayah husband die pun pregnant juga!twin lagi..adeh..tue yang ada gak konflik di situ..hee..jules, seorang jurulatih kuruskan badan yang unexpected pregnant gak..tapi biar pun dah pregnant gagah la nak anggap diri die macam boleh buat segala2nya..nie pun menarik gak la kisah die..hehe..kesimpulannya cerita nie menarik!tapi ringan je..hee..sila tengok kalu berminat eh..ifa suka je..enjoy je tengok nie..=)


smart je tiket die kan..hee..
snap kat ikea nie..sebab tau nanti mesti kena koyak nie..


MIB 3 punya teaser pun dah keluar nie..


ngada2 je ifa pegi beli popcorn n air nie..air takpe la..konpem habis..popcorn tue sayang...tak habis pun..huhu..bayar rm8.80 kot..sabo je la..next time no need la..huhu..erm..ngah tunggu nak join kontest untuk movie yang lain lak!hee..takde yang keluar lagi nie..hee

10 comments:

Falsya said...

mmg tgh tunggu movie nieeee..best nyeah?..

mama_umar_maryam said...

hik3,oklah tu iefa..blh blaja sket2 ..amik yg elok je tau ;p

IntaNBerliaN said...

best gak tgk movie yg ringan2 camni.. :-)

sarah mohamad said...

Nak tengok movieee niii! Ramai yg kata besttt! :D

Sherry said...

Best la review the movie see nice or not

Mymomsbest.us

Fifi said...

best jugak cite ni.. nak suruh en. suami download kan la.. nak g tgk wayang kirim salam la.. hihi..

nanakimie said...

da lama xnengok wayang..huhu...selalu tgu untuk download je,hee...jmat duet:)

caliph shuriken said...

erkk, x bole panjang lagi tajuk movie ni? hukk...

tiefazatie said...

falsya: hee..best2..sila la tgk sis..hee

zety: hehe..baek la..hihi

intan: aah sis..try la tgk..=)

sarah: hee..sila2..=)

tiefazatie said...

sherry: hee..yup..=)

fifi: best2..sila la..hee..tp khamis nie baru keluar la..hee

nanakimie: hee..btol la tue..ifa pun nie free..hee

caliph: haha..xtau la..bkn ifa yg buat..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...