Saturday, May 26, 2012

mcdonald's citta mall: chicken foldover again!awesome..=)

salam peeps!hye2..wahhh..nampak sangat la kteorang gle makan mcd chicken foldover nie!haha..baru je kot makan haritue kat the curve..=)..semalam ajoi spend kteorang makan kat mcdonald's citta mall lak!hee..so,harus la kteorang order chicken foldover lagi!hehe..sementara ada lagi nie kan..hee..thanx ajoi spend kteorang..=)

nak cakap macam mana eh..tapi chicken foldover nie memang ngam la ngan taste ifa nie..hehe..tapi kalu dah makan lunch tue..memang kenyang la sampai ke malam tau..ifa suka sebab sayur2 die fresh nie..nice la..


kali nie kteorang amik set large nie..hehe..total rm23.85 sahaja..ok la kan..takde banyak beza sangat la dengan harga regular nie..


saja je nak zoom2 nie..hehe..=p


chicken foldover yang sangat sedap!best2..hee..tak bosan makan..=)


korang dah try tak makan chicken foldover nie??try la makan..best nie..berbaloi2..lain dari mcd yang lain..sebab guna wrap nie kan..bukan roti burger macam biasa..

p/s: now maybe ifa ngah gle tengok Pixie Lott menyanyi2!haha..=)

7 comments:

nurulnazihah said...

lapar pulakkkk :)

ADEEYA said...

nyum nyum :3

Siti K------- said...

wah....mcD....sje je ae zoom....eiiiiiiiii

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye...
selalu mkn kat McD juga tapi blum pernah merasa chicken foldover ni...nnt nak cubalah..^^

suzie rahman said...

huhuhuhu nk!

Fifi said...

da cakap kat husband nak try chicken foldover ni.. tapi tak berkesempatan lagi..

tiefazatie said...

nurulnazihah: sabo2..hee

adeeya: best kan..hee

siti k: hehe..sedap kan..

lily: sedap sis..sila cuba cpt!hee

suzie: amik le tue..hihi

fifi: hee..xpe..masih sempat dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...