Thursday, May 17, 2012

lunch at chili's,citta mall sponsor by kak mel..=)

salam peeps!hye2..semalam kteorang lunch kat chili's citta mall!nie baru 2nd time ifa makan kat chili's..hee..kali nie pun ada orang spend nie..tq so much kak mel..moga dimurahkan rezeki sentiasa..=)..kalu korang ingat ada la haritue 1st time ifa makan chili's kat citta mall juga..=)

semalam kteorang order makanan yang kteorang tak pernah makan lagi nie..hehe..owh ya,kteorang itu macam biasa la..ifa,diyana,kak ai n kak mel..hehe..ifa kali nie order air bottomless ice lemon tea plak!ifa rasa nie lagi best kot daripada lemonade!haha..sebab ifa tambah lagi sekali air ice lemon tea nie..hehe..

pastu ifa la yang paling lambat order makanan sebab tak tahu nak makan apa..last2 kak ai yang pilih kan nie..haha..new country fried chicken crispers..ok ah..sedap2..hehe..mash potato die sedap!veggie yang fresh..cream apa ntah yang die letak atas mash potato n ayam tue pun best!daging ayam yang fresh digoreng dengan tepung yang rangup!sedap weh!hehe..berlambak2 la kalori ifa makan semalam weh..haha..takpe2..sekali sekala..=p

kteorang makan pun share2 la nie..rasa semua la..hee..overall memang sedap n best pun!hee..percaya la..korang pasti terliur tengok picture2 nie..hee..jum usha!hehe..


bottomless ice lemon tea..


2 biscuit for the soup..


caesar salad..


soup of the day..chicken soup!


combo southwestern quesadillas..


fish n chips..


crispy honey chipotle chicken crispers..


new country fried chicken crispers..

tapi kan..kali nie pun ifa tak dapat makan lagi dessert, molten chocolate cake yang orang cakap sedap2 tue..huhu..sebab kteorang semua pun dah sangat2 kenyang nie..waa...ntah bila la boleh try nie..hee..takpe la..next time la kan..hee..thanx again kak mel..=)..

p/s:best makan kat chili's nie..poket pun kena tebal ok..hihi

7 comments:

sarah mohamad said...

Sedapnyaaaa ifaaaa. tak pernah lagi pergi citta mall ni :( hehehe nanti nak jalan2 sana lah.

KuNanGKuNanG said...

amboi sdpnye..semua menyelerakan btl..lunch rini sy nk makan kat mamak je..he3

Falsya said...

wahhh..bestnye dpt makan free..;D

Wanieys said...

sedapnyer ifa....kalau masuk blog ifa perut mula la berkeroncong hehehe

mama tisya said...

org blanje mmg best..nanti ifa try la order dessert molten choc kt sini sedap sgt

Fifi said...

sedapnye.. terase lapar pulak..

tiefazatie said...

sarah: sedap kan2..hee..sila la dtg jln2 sini..hehe

kunang2: hee..mmg sedap sis..try la nt..=)..ok pe makan kat mamak..hee

falsya: hehe..memang best..=)

wanieys: hehe..mmg sedap sis..jgn lupa try!hee

mama tisya: kan2..hee..baek la sis..smlm xdan la..huhu..kenyang dh..hee

fifi: sgt sedap!cpt gi mkn!hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...