Friday, May 25, 2012

yeay!i got the churp churp exclusive screening Snow White and the Huntsman..=)

salam peeps!hye2..lama dah ifa rasa nuffnang n churp churp tak buat exclusive screening nie..sekarang nie je baru la berlambak-lambak kot..hee..syukur alhamdullilah..ada juga rezeki ifa dengan churp churp nie..tq so much churp churp!ifa dapat exclusive screening snow white and the huntsman!yeay!sangat gembira..hehe..tengok trailer die macam best je nie..tak sabar nak tengok!hee..

ada sape2 yang dapat juga??boleh la kte jumpa nanti..kat gsc mid valley 29 mei 2012 jam900malam..tapi claim tiket mula dari jam815malam macam biasa la..hee..kalu ifa tak perasan..korang tegur2 la..hee..ceh..macam la ada orang kenal ifa nie..haha..ifa bagitau je..kot2 la ada kawan2 ifa kenal pun dapat nie..=)


thanx again churp churp!happy..wee..=)

p/s: bukan senang nak dapat invitation daripada churp churp n nuffnang nie kan..syukur alhamdullilah..ada gak rezeki untuk ifa nie..movie best lak tue..hee..=)

5 comments:

Jaa said...

bestnyer.. rezeki melimpah ruah...

ADEEYA said...

best nyaaa. taktau2 pun screening2 ni :)

♥ sitifarhana ♥ said...

wahhh..bestnyee..nak jugakkk...

Siti K------- said...

bertuahnyer kamu...selamat menonton :D

tiefazatie said...

jaa: alhamdullilah..syukur..=)

adeeya: nie dah tau..sila la join..hehe

sitifarhana: sgt best!rajin2 la join contest..hee

siti k: alhamdullilah..syukur..tq dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...