Monday, May 14, 2012

mother's day card: surprise untuk mak tersayang..=)

salam peeps!hye2..semalam mother's day kan..diyana spend mak n family die termasuk ifa nie lunch kat johnny's jusco metro prima,kepong...thanx D...hee..macam ifa nie..disebabkan mak ifa jauh..maka nya..ifa beli la sekeping kad mother's day yang comel nie untuk mak ifa!hehe..mak..sori eh..lambat la plak..harinie nanti atie pos eh..hee


apa yang ifa tulis??macam2..sampai penuh dah kot kad nie..hehe..punya la ngada2 je kan nak pos2 kad nie..tapi ifa suka je nie pos2 kad nie..hehe..dulu2 masa study kat labuan pun pernah gak buat..siap pos hadiah juga..hee..tapi nie ifa tak tahu nak bagi hadiah apa la..tue yang pos kad je dulu..hee..korang lak macam mana la?mesti sambut best kan2..untung la kalu mak dekat je..macam ifa nie..jauh la plak..selamat hari ibu,mak..sayang mak..=)

14 comments:

Myra Jay said...

Hari Ibu semalam buat potong kek dengan makan laksa sefamily dalam rumah, memang happening :)


Mak Iefa mesti terharu dapat kad dari iefa ha ;)

tiefazatie said...

myra: wah...bestnya tue sis..rindu mak..huhu..

erm..harap2 la..=)

Mama Zharfan said...

sweetnya :) me calla jer my mom :) sbb dia kat kg :)

tiefazatie said...

mz: hee..ifa dah call juga pagi semalam..tapi gatal jg nak pos lagi kad nie..hee..=)

Ijah EmoTemo said...

weee.. ijah pun kasi kad jgk dkt umi ijah hehehe.. tak sambut dkt mana2 pun just kasi kad hihihi

tiefazatie said...

ijah: hee..comel kan..hihi..ok la tue..ada gak kan2..=)

BezBuddy said...

hai ifa..sje dtg jenguk..dh lme xmsuk sni..hehe :)

Falsya said...

sempat wish mother's day kat mak @ FB..

tiefazatie said...

bezbuddy: hye dear!hee...tq..=)

falsya: ok la tue..hee

IntaNBerliaN said...

akak tel je.. xbg kad pun thn ni..

tiefazatie said...

intan: hee..ifa ada call juga pagi hari ibu tue..hee

FEDO said...

Bagusss..Lah..

Wanieys said...

akak ucap jer...cuma beli kain pasang kat mak tuk buat baju raya heheee

tiefazatie said...

fedo: =D

wanieys: hee..ok pe tu sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...