Thursday, May 10, 2012

buff comel dijumpai di momoe,one utama!

salam peeps!hye2..haritue masa jalan2 kat one utama haritue..takde la shopping apa pun..makan je ada la..haha..tapi sempat la juga kteorang usha barang2 momoe!jeng2..akhirnya nampak dah benda yang patut beli nie!haha..c buff yang comel..hee..rm16.90 sahaja..

kenapa ifa beli buff nie??sebab nanti kalu nak joging boleh je pakai buff nie..senang sikit kot..=)


buff yang berharga rm16.90..


comel je kan plastik beg momoe nie..=)


taa-raa..nie la buff yang comel dan smart itu..ngeh2..hehe..ada banyak gle design yang comel2 dan smart nie..tapi ifa berkenan dengan c butang2 nie juga..hihi..maka..ini la die!hee..comel kan..smart pun ada kot..haha..puji sendiri nie..=)

8 comments:

Mama Zharfan said...

sooo cute ;)

mama tisya said...

cute cz ada butang2 tu

tiefazatie said...

mz:cute kan sis..hee..=)

mamatisya: tau xpe sis..hee...tue yg beli tue..hihi

Sherwieyna Muzzawer said...

Yelah memang comel. I pun nak belilah..hehe

tiefazatie said...

sherwieyna: kan2..comel kan..haha..beli la..byk lg design ada tue..=)

Cik Nurul said...

stylo gak kan kan... nak 1 ! :P

nanakimie said...

oo,buff ke nama dia,heee...baru tau:)

tiefazatie said...

cik nurul: aah..sgt kot!hee..

nanakimie: aah dear..hee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...