Saturday, May 19, 2012

hot fm skrin: nongkrong..ifa antara yang bertuah..=)

salam peeps!hye2..morning!hee..erm..pasal hot fm skrin: nongkrong nie kan..sebenarnya ifa tak tahu pun ifa antara yang bertuah!hehe..sebab ifa tak cek pun nie..haha..bila join pun tak ingat..=p..


alih2 je semalam tengahari nina call diyana..bagitau ada surat untuk ifa daripada hot fm nie..ifa pun jadi blur2 nie..haha..ingatkan dapat cd anuar zain tue..hihi..jadinya nina la yang buka surat nie dulu n bagitau ifa menang apa..syukur alhamdullilah..ifa dapat tiket movie nongkrong nie..hee..tq so much hot fm!


tapi masalahnya..tiket die boleh guna hari nie je..huhu..ifa mana ada kat kl masa nie..rasanya masa nie ifa otw balik terengganu nie..ifa ikut family diyana..dorang pergi mencandat sotong..ifa balik umah ifa jumpa family ifa..hee..so,ifa bagi la kak long tengok kan bagi pihak ifa..huu..sabo je la..takpe la..bukan rezeki untuk ifa tengok la kan..rezeki untuk dikongsikan la kan..mana tahu ada rezeki besar lagi untuk ifa..=)..and thanx again hot fm! 

tapi pelik2 nie..tau tak ada 2 tiket nie je dalam sampul surat tue?terkejut nie..takde surat apa pun untuk bagitau apa2 nie..lucu lak..ingatkan ada surat bagitau tahniah ke..ye la..biar pun bukan besar mana kan..tapi still menang n bertuah kan?tak tahu la nape..hee..memang macam nie eh?sape yang pernah dapat gak?ifa baru 1st time nie..hihi..

6 comments:

Ijah EmoTemo said...

wah best nya ifa.. bertuah menang ni hehehe..

Mama Zharfan said...

congrats ifa :)

sweetsourlife said...

ala...kalo dok dekat bleh mintak tiket free td..huhu

kakchik@ella said...

memanjangkan rezeki kepada adik beradik lain ye ifa. OK la tu. Dpd tak berpakai, kan.

ADEEYA said...

wahh seronoknyaaa.! :D heee tahniah ifa :)

tiefazatie said...

ijah: alhamdullilah sis..hee

mz: tq sis..=)

sweetsourlife: hehe..jauh kan..hee

kc: aah sis..btol2..alhamdullilah..=)

adeeya: sgt seronok!biar pun xdpt tgk..haha..tq dear..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...