Sunday, December 25, 2011

merry christmas everyone! do u miss me???

salam peeps!hye2..merry Christmas everyone!korang rindu ifa tak??sori sangat..ifa memang tak sempat nak on9 masa weekdays..balik dah malam dah..penat la..hahaha..hujung minggu pun bz je..huu..

tapi kan..masalah paling besar ifa ialah..ifa takde broadband nie..hahaa..malu la nak pinjam broadband makteh ifa tue selalu...now pun ifa ada kat umah kawan ifa..diyana..ada wireless kan..so pinjam la kejap tulis entri nie...hee..tq diyana..=)

erm..sakit jiwa eh..bila ifa tak dapat on9 nie kan..ada lak buffered earning nie eh..adui la..siap ada 2 iklan dah metered earning nie..sabo je la..melepas ifa nak dapat earning banyak2 tau..hihi..nanti2 la ifa berceloteh lagi kat blog tersayang nie kan..hee..

owh yaa..ifa sekarang stay kat sentul umah pakcik n makteh ifa..tapi kadang2 ifa lepak kat umah diyana,kawan ifa kat selayang..if ada apa2 kan..korang boleh je hantar email kat ifa tau..pinkteddy84@gmail.com..sebab kat opis ifa boleh on9 email n ym je tau..ym ifa..tiefa_87@yahoo.com..kan dah bagitau yang lain tak boleh masuk kan..but blog tak try lagi eh..haha..

ifa quite bz sekarang nie..so memang tak terfikir pun nak on9 segala nie..projek tak jalan lagi nie..still in progress nie..kalu dah jalan nanti..lagi bz kot...scary la...hahaha...adui la..usaha tangga kejayaan kan..there are a lots of thing that i need to study..sebab ada task yang berkaitan dengan product consultant juga kan..so mati la..kena tahu semua flow about this system..aiyak..doakan ifa dapat belajar dengan cepat eh..insyaallah projek jalan bulan februari..lagi la sengsara..sebab sangat banyak lagi nak kena cover!adui la..

ok la..macam panjang lebar dah ifa bebel nie..haha..next time la ifa bercerita lagi eh..so sorry..picture tak sempat nak letak la..huhu..next time ok?neway..alhamdullilah..dah sebulan lebih sikit la ifa keje nie..=)..doakan ifa berjaya..dilindungi allah s.w.t sentiasa..amin2..

jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.Com


 
 
hye peeps!
hee..i