Tuesday, December 6, 2011

shawl yang smart daripada asiah..=)

salam peeps!hye2..hee..ifa kena update cepat2 nie hadiah2 yang dah sampai nie..kang cian penganjur tertanya2 nie..hadiah dorang dah sampai ke belum..tapi..sori sangat2 tau..sebab ifa update lambat nie..huu..tapi ok la nie kan2..ada gak biar pun lambat..huu..

kali nie ifa dapat shawl daripada asiah nie..akhirnya..sampai dah shawl nie..thanx asiah..=)..mesti cantik kan..design die tue..hee..sori la..adik ifa nie bagi picture macam nie je..ok la kan..daripada takde langsung..hee...


naa...smart kan2..hee..korang agak2 la sendiri..sebab ifa pun tak tengok secara live nie..haha..dapat picture nie je la sebab adik ifa hantar nie..hehe..thanx again asiah!

erm..ifa agak bz sekarang nie..nak siap kan keje2 b4 due date kena hantar nie..so if anything happen..ada masa lagi kan2..hee..chaiyok ifa!usaha lebih lagi..=)..take care kawan2...hee..see yaa...



jum usha playbook yang terbaru nie!kalu xnak..
samsung galaxy sII yang macho pun ok..
samsung corby II pun comel gak..hihi..
samsung nak bagi free gift nie..cepat!

9 comments:

Tina Othman said...

wah bestnya dapat hadiah, menang GA ke tu?

Cik Bambam said...

dah pakai lawa lar tuh ek sis! :P

SyUhAdA said...

syu tag ifa..

http://syu90contest.blogspot.com/

Nisa Greennnpanda said...

shawl yg cantik..
wah, busy eh ifa now..hehe.. chaiyok2!!! >_<

CETUSAN SEIKHLAS RASA said...

Assalamualaikum ifa...
Lama x berkunjung ke sini... Semoga sihat selalu.

Cik Nurul said...

wah, black! my fevret kaler.. ^^

mama_umar_maryam said...

mmg rindu nk bace celoteh iefa, bz ye skg ni sis ;)

tiefazatie said...

tina: hee..aah hadiah GA..

cik bambam: hehe...=)

syu: tq dear..

nisa: kan..hehe..aah dear..huhu

tiefazatie said...

cetusan: wasalam sis..xpe..ok je sis..tq..insyaallah..=)

nurul: coklat kot..xingat la..hehe

zety: hehe..ifa pun dah lupa nie cara ifa menulis..haha..otak jam..T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...