Friday, May 11, 2012

subway citta mall juga yang best dan sedap..=)

salam peeps!hye2..erm..selepas kes kat subway selayang mall haritue kan..ifa malas dah nak makan subway nie tau..sebab kecewa kan..tapi macam c diyana die memang merajuk dengan subway selayang mall tue je la..subway lain die ok je..macam ifa nie kena slow2 kalu nak makan balik subway nie....biar pun makan kat subway lain!haha..stress je ifa rasa nie..haha..pelik sikit nie..


kteorang makan sub of the day je la...baru rm7.50 je kan..jimat dah di situ..di samping untuk kuruskan badan!haha..masa makan hari selasa kan..sub of the day die tuna!hee..ifa ok je nie..hee..ifa pilih roti honey oat..sayur letak semua..sos cili,sos blackpepper n sos thousand island je ifa letak..best ow..hee...=)


best je nie..sebab sos pun banyak nie..sayur pun cukup semua..baru la ada rupa subway!hehe..tapi ifa tak tahu la ifa tahan ke tak makan subway hari2!haha..sebab kenyang gle gak kalu makan subway nie..=)

15 comments:

blogtilldrop said...

i like bmt!!! monday

tiefazatie said...

blogtilldrop: me too!tapi sebab nak murah..amik la hari2 sub of the day..=)

Fifi said...

fifi kalau makan memang meetball je.. lain taknak.. hihi..

tiefazatie said...

fifi: owh ye..hari rabu tue kan murah..hee

Nida Mohd said...

Memang kenyang giler makan subway ni..dan sedap..hehe

tiefazatie said...

nida: aah..btol tue..sedap n sihat lak tue kan2..hee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

teringin nak mkn but subway sini x halal nangesss...terlioq giler ni

tiefazatie said...

lady ayu: alahai..cian sis..nt balik malaysia makan puas2 eh..jgn nangis eh..=)

mama tisya said...

makanan yg sihat

Falsya said...

wahhhhh..sedapnyeee..dh lama sgt3 x makan subway..

tiefazatie said...

mamatisya: sgt sihat kan2..hee

falsya: sgt sedap kan..hehe..g ah mkn sis..=)

Cik Nurul said...

tak pernah lagi rasa.. hukhuk

tiefazatie said...

cik nurul: xpe..nt try la!mampu gak tue..hee

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...

haishhh, masuk blog nie, jadik lapar lah plak :P

tiefazatie said...

shafiq: hehe..sabo2..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...