Saturday, May 19, 2012

lunch di food court giant kelana jaya..=)

salam peeps!hye2..semalam kteorang lunch kat food court giant kelana jaya!hee..sebab kak ai nak lunch sekali dengan kawan kak ai,kak azian..1st time nie kteorang lunch kat sini..hehe..tak tahu apa nie..haha..hentam je la order makanan apa yang nak makan nie..hehe..

ifa order la sizzling yee mee..adeh..kecewa eh..tak sedap ok..sorry to say la..sedap lagi mak ifa masak nie..huhu..kuah die cair gle macam sup nie..haha..pelik2..kurang rasa nie..sebab cair terlampau kan..yee mee die pun semacam nie..adui la..sabo je la..harga die rm5.50...tak berbaloi nie..sizzling yee mee kat mydin KT pun lagi sedap tau..

diyana n kak ai order makanan mamak corner nie..rojak n mee rebus..sedap nie..lagi sedap la daripada sizzling yee mee ifa..sabo je la..haha..nasib2..takde la ifa beli lagi next time..haha..


abc warna warni rm3.00..sedap2..hee..


kak ai punya mee rebus mamak nie pun sedap..


air cendol kak ai nie pun nice..cukup2 rasa nie..


diyana punya rojak mamak rm4.00 yang sedap gak..


nie la die sizzling yee mee yang tak sedap tue..tak tahu la bagi orang lain ok ke tak kan..bagi ifa..out habis nie..sori la..pelik gle nie..no more next time..huhu..kecewa je bayar rm5.50 nie tau..bagus lagi beli rojak!sebab memang ramai yang beli nie..konpem sedap tue kan..takpe la..next time no more sizzling mee!haha

owh yaa..ada something yang ifa beli kat giant kelana jaya nie!best gle ok!hee..nanti ifa cte eh..tunggu..=)

6 comments:

ADEEYA said...

Haaa beli apa la tu ? hehehe

Mama Zharfan said...

me pun singgah kat tempat yg sama semlm--pukul 2.30-3pm i was there--sbb nak gi attend taklimat umrah kat kelana jaya

tiefazatie said...

adeeya: perfume body shop!haha

mz: wah..ye ke sis?adui la..xnmpk sis lak..hee

Jaa said...

sedapnyer semua....

Fifi said...

tengok yee mee die tak terliur pon.. :)

tiefazatie said...

jaa: hee..kan..kecuali sizzling yee mee la..huu

fifi: tau xpe..waaa..kecewa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...