Wednesday, May 23, 2012

hot n roll : crispy chicken & cheese yang sedap..=)

salam peeps!hye2..nie la die makanan yang terakhir sekali ifa try dengan c nina kat mid valley haritue..hehe..dasat kan kami...makan kat spaghetti farm..pancake house..pastu sekarang nie hot n roll plak!nie untuk menghilangkan rasa manis dan muak kat dalam mulut kteorang nie pas makan pancake tue weh..hihi..

dah la keluar je daripada pancake house tue kteorang cepat2 la pergi jusco beli air mineral jusco  yang rm0.50 sebotol 600ml tue..hee..dan2 lepas je bayar terus minum nie!haha..teruk sungguh kan..hihi..owh ya..kteorang makan hot n roll crispy cheese & cheese nie pun share gak!hehe..harganya murah je..rm5.90 sahaja..ok la..sedap2..hee..kalu paratha lagi murah la..rm3.90 je nie..=)


naa..btol kan harga untuk crispy chicken & cheese ialah rm5.90 sahaja..=)


nie la die hot n roll crispy chicken & cheese itu..sedap ow..nampak je simple nie..hee..sos yang macam mayonis tue bukan rasa mayonis je..tapi ada rasa lain nie..sedap..hee..tau x die just letak chicken slices 4 keping..cheese 4 keping..sos yang macam mayonis tue..pastu bawang..tue je kot kalu tak silap..hihi..tapi sedap ow..=)


agreed with they motto..
wholesome tasty treats..anytime,anywhere..=)

7 comments:

ADEEYA said...

Me selalu makan hee :D yummy ~

nanakimie said...

macam wafer gitu je ase dia ifa?ke mcm apam balik kering tu,heee...

Ijah EmoTemo said...

feveret ijah ni hihihi. tak pernah lg try yg lain, asyik mkn yg sama je ekekekeke

icee-yah said...

Waa..bile ifa da snp gmbo dlm die tgk pun mcm sedp je.before ni tgk je org beli...

Fifi said...

fifi pon suke crispy chicken and cheese.. kadang2 mintak die buat pedas.. letak paprika banyak2.. yummy!~

Wanieys said...

best la ifa kt sn mcm2 bley makan..kalu kt kdh ni jrg sgt nk jumpa mkanan cam tuh hehehe

tiefazatie said...

adeeya: wah..best la..murah lak tue kan2..hee

nanakimie: mcm apam balik yg garing tue..hee

ijah: wah..ye ke..so mmg nie yg fames la..

icee: sedap dear..try la beli!

fifi: owh..blh eh..baru tau..haha

wanieys: hee..xpe..ada tue gak mcm2 kat kedah sis..cuba cari..leh tau gak..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...