Wednesday, May 9, 2012

domino's mid valley diserang oleh 5 ekor raksasa!

salam peeps!hye2..semalam kan b4 kteorang tengok premiere screening movie dark shadow kan..kteorang pergi makan kat domino's dulu!sebab semua orang dah kebuluran nie..hehe..diyana,nina n ain yang dah pergi dulu..ifa n kak long ngah beratur lagi tunggu nak claim tiket daripada yes world..=)

nasib baik masa ifa n kak long sampai je kat domino's tue makanan baru je start nak sampai..hehe..kalu tak..mesti dah habis kot..haha..takde la..takkan la dorang macam tue sekali..dorang tunggu kteorang pun..hee..jum la usha apa yang kteorang makan semalam!


onion rings!


roti putar kot..tak tahu apa nama die..haha


ice lemon tea..


chicken popcorn kot..suka hati je bagi nama!hehe


beef pepperoni pizza extra..


bbq chicken pizza extra..

naa..sangat best gle kan apa yang kteorang makan kat domino's nie..hehe..punya la melantak dengan penuh perasaan kot..haha..dah lama gle tak makan domino's nie..hee..total harga semua nie rm80.85..itu pun selepas diskaun rm29.00..hehe..kalu tak dalam rm100++ juga la..tak tahu kenapa dapat diskaun nie..haha..=)


10 comments:

icee-yah said...

Lme dah tk mkn dominos.slurppp..sedpkn:-)

tiefazatie said...

icee: ye ke..ifa pun..nie la baru mkn!hehe..sgt sedap!

Fabulous Me said...

now jdi lapo! cet..
mmg peberet pepperoni tuh sbb tu je yg plg sdap rse nye kt tekak ni.. last 2 night bru je cll delivery.. huhuhu sll jgk beli sbb byk promo n discount yg dorang email.. terrrrjebak!

tiefazatie said...

fabulous me: hee..sabo sis!hihi..owh..ifa suka dua2 jenis nie...hehe..wah..best tue kan..aah..byk promo n diskaun nie..=)

IntaNBerliaN said...

akak xpnh lg mkn kt domino's ni...

tiefazatie said...

intan: try la nt sis..best gle!hee

bunga_rose said...

lama dah tak makan domino's... telan air liur dah nengok eh hahaah

tiefazatie said...

bunga_rose: hee..sila la terjah domino's nt sis!hee

mama tisya said...

sedap2 belaka..yum222

tiefazatie said...

mamatisya: aah..sgt2 sedap!hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...