Monday, May 28, 2012

KL Live :awesome n nice Pixie Lott showcase..=)

salam peeps!hye2..yeay!ifa dapat gak pergi pixie lott showcase tue..hee..ifa pergi dengan diyana..n then jumpa dengan faez n awek die kat kl live tue..=)..1st time kot baru jejak kaki kat sini..haha..itu sebab dapat tiket free dan free lagi!nie la..hee..

tapi ifa nie takde la berhabis sampai duduk kat depan2 kan..haha..tapi takde la jauh sangat pun..nampak gak pixie lott yang comel tue menyanyi nie..view jelas tau..hee..tapi selesa la..takde berhimpit2 dengan ramai orang..ifa tak suka tue berhimpit2..haha..adui la..tapi nak buat macam mana..memang macam nie la die showcase nie kan..hee..

tapi kan..ifa rasa la..suara pixie lott nie lagi sedap live kot..daripada ifa dengar suara die kat cd yang ifa dapat tue..hehe..ke sebab 1st time dengar live terus meroyan ifa nie??haha..tak tahu la..hehe..tapi pixie lott sangat comel..sopan santun je pakaian die..nyanyi pun comel2 nie..takde la terkinja2 sangat pun..hee..peminat2 yang over gle nie..haha

jum usha picture2 yang sempat ifa snap..=)


ramai kan orang..hee..


pixie lott!cumil kan..hee..sori la..pecah nie..sebab zoom kan..haha..hp cikai maa...=p


dah habis showcase baru amik picture nie!haha..


nak background pentas pixie lott tue je pun..=p 


nah bukti lagi!hee..=)


1st time jejak kaki kat kl live..harus la amik picture!yang kat dalam punya ramai sangat orang ngah amik picture nie..malas rebut n tunggu..zoom je yang kat luar!

enjoy video sikit??hee..

video


video


btw..baru tau kalu showcase nie kejap je eh??adui la..nasib baik dapat free tau..bukan beli..kalu tak..membazir je..haha..tak sampai 1 jam kot pixie lott tue menyanyi..macam tercengang2 kteorang bila pengacara cakap dah habis..pastu ramai dah keluar..kteorang lepak lagi tunggu dorang keluar dulu ah..n then tetibe je pixie lott keluar balik..sebab ramai bising2 nie kan..die nyanyi 1 lagu lagi n then die cakap tq sebab datang n suruh datang the curve untuk sesi autograph..kali nie baru la memang btol2 habis dah..hee..papepun sangat enjoy la!pengalaman baru..=)

6 comments:

Fifi said...

bestnye dapat g tgk pixie lott..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..bestlah ifa dapat tgk Live...
Meriah jer tu...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sekali sekala layan concert gini best gak khen

mama_umar_maryam said...

alamak..nmpk sgt akak dh tua..xkenal sape pixie tuh,hehehe

Ijah EmoTemo said...

wahhhh!! bestnyaaa ifaaaa! :D

tiefazatie said...

fifi: aah..hehe

lily: hee..aah..sgt meriah sis!best2..

lady ayu: tau xpe..hee

zety: alolo..xde la tua mana..die yg xfames mana..hehe

ijah: hee..mmg best dear!hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...