Saturday, May 26, 2012

aina cafe: chicken maryland yang awesome..=)

salam peeps!hye2..dah lama gle ifa tak makan kat aina cafe..akhirnya..kteorang makan kat situ lagi..nie dinner la nie..hee..mati la..berlambak3 kalori masuk dalam badan nie..haha..adui la..sabo je la..takpe la..bukan selalu kan2..hee..tapi kali nie ifa makan benda lain lak..hee..nak tau apa?jum la usha!



ifa order chicken maryland je..harganya rm10.90 sahaja..kunun2 ingatkan sikit la kan..tapi..amik ko!sama je banyak nie macam cordon bleu..cuma yang nie kurang muak la..sebab die ayam je..pastu atas die ada ham..kalu cordon bleu dalam die lagi ada ham n cheese kan2..hee...=)


kalu nak tahu..ada sekeping ham yang digoreng dan diletak kat atas chicken maryland nie..pastu ayam die macam ayam chicken chop je pun..digoreng bersalut dengan breadcrumb..pastu ada sos blackpepper n sos mushroom..macam biasa la berserta dengan sedikit coleslaw,timun,salad,tomato dan juga fries..=)

nampak sedap kan2..hee..memang sedap gle!adui la..pengsan..hee..landmark die kat belakang bangunan giat mara batu caves tau..nanti korang nampak la signboard aina cafe nie..=)

5 comments:

sweetsourlife said...

bestnye..nmpak x muak. kalo makan kt papachop mama grill.eh ke mama grill papa chop?.. maryland dia tepung tebal sangat. kenyang ngn tepung je. lepas tuh pg makan kt mana-mana teragak2 nk order maryland. teringat kt tepung tebal tuh..huhu

ADEEYA said...

yumyum :3

Fabulous Me said...

Ya ampun! Lately ni makin syiok plakkkkkkkkkkkkkkkk n3 makan2 die! Help!

Mama Zharfan said...

yum yum sedapnya ;)

tiefazatie said...

sweetsourlife: ye ke..alala..cian sis..try la nie..best!hee

adeeya: yyummmeehh!hehe

fabulous me: hehe..sedap kan sis..sabo2..

mz: sgt sedap sis..try la..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...