Wednesday, May 30, 2012

hainam cafe: yee mee cantonese with apple juice..=)

salam peeps!hye2..kelmarin malam kteorang dinner kat hainam cafe..area batu caves je nie juga..haritue masa 1st time makan sini ifa share je ngan diyana makan nasi goreng ayam lemon..sedap juga tau..diyana cakap tue la menu yang die suka..

tapi kali nie ifa try makan yee mee cantonese die lak..adik waitress hainam cafe nie yang suggest kan..die cakap sedap lagi yee mee cantonese daripada yee mee hongkong..

erm..bagi ifa la..tak kena ngan taste ifa kot..hee..sebab yee mee die tak lembut habis..keras2 nie masih..haha..adui la..makan la juga..tue la..ngada2 lagi tak mo makan nasi kunun..haha..susah2..pastu air lak ifa order apple juice..nie ok la..just nice la..tapi macam kurang buah epal je ifa rasa..tapi at least die takde la manis gula sangat2 kan..hee..papepun...ok gak la makanan2 kat sini..not bad..=)


nie la die yee mee cantonese die..


apple juice..



3 comments:

Tina Othman said...

tulah kan, lain org lain citarasanya, mungkin sedap kat org ke kita tak sedap

hihi kat belah mana area kedai tu ye?

zh-ena said...

salam kenal..yup kita jumpa mlm td..harap blh terus berkenalan..i follow u :D

tiefazatie said...

tina: aah sis..btol2..hee..

bertentang dengan kwsp batu caves nie..seberang jalan tue..sebelah masjid ada kawan2 kedai..deret tue la..

zh-ena: salam kenal gak sis..hee..insyaallah..tq sis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...