Thursday, May 24, 2012

terjah bihun sup subang perdana lagi..=)

salam peeps!hye2..hee..mesti korang bosan dah baca entri pasal bihun sup nie kan2..hee..tapi ifa sangat suka!hee..murah pun murah dah..rm3.00 je..pastu minum ais kosong baru rm0.30 sen je..hee..jimat dah di situ kan2..hehe..nak kata tak sedap..sedap gle kot...haha..tue yang best je makan kat sini..hee..kalu nak tahu landmark die katne??search entri2 b4 this eh..ifa dah update dah..=)


bihun sup nie best makan dengan kicap cili yang banyak!

p/s: erm..nanti ifa update pasal premiere screening movie hoore!hoore! semalam eh..hee..zahid sangat comel..mimpi indah semalam!hihi..=)

11 comments:

Falsya said...

haiiiihh..bile la dpt merasa bihun nie..hurmm..asyik tgk gambo jer...

Fieda said...

emm..yummy!! lama xmkn mee sup...:))salam perkenalan...

ummi anum said...

baru je makan dah lapar balik tengok bihun sup nih..

sarah mohamad said...

*telan air liur berkali - kali* heheheh

Wanieys said...

memang sedap pon nampak bihun sup tu...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

perhhhh bihun sup lagik
oishii sou
kena bikin gak la nnt

MamaEma said...

sedap

Asyiqin Haulisah said...

tu dia habaq hang. lama tak pekena sup gear box ni.

nanakimie said...

ifa....nak bihun sup macam ni,huhu...terliurnya..:(

tiefazatie said...

falsya: alolo..jauh sgt nk bg kat sis..hee

fieda: mkn la nt..hee..slm kenal jg.=)

ummi anum: sabo sis..hee

sarah: cpt cari..hee

wanieys: kan...hee

tiefazatie said...

lady ayu: mesti sis msk lg best nie..hehe

mamaema: aah..=)

asyiqin: hee..nt mkn la..

nanakimie: sabo lalink..nt cari eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...