Thursday, May 17, 2012

peraduan WOOD's bola 2012

salam peeps!hye2..hee..korang dah join tak peraduan wood's bola 2012 nie?ifa baru je try 1st time nie..hehe..by sms je..tapi ifa tak paham sebenarnya die based on apa..tapi gaya macam kena kumpul banyak mata nie..tue yang susah nie..tak kan la hari2 nak beli nie??adui la..sabo je la..haha..ifa suka2 je cuba nie..hee..1 sms pun baru 30sen je..=)


best gak perisa nie..hee..saja je test makan..boleh?tengok la nanti kalu ifa rajin ifa beli la selalu..tapi..alhamdullilah sihat2 je nie..beli tak kan nak buat koleksi kot?haha..adui la..=)

4 comments:

bada said...

semoga berjaya...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

banbare to u
mana tu ada luck kan

Mama Zharfan said...

me tak suka apa2 sweets yg mint hehheh :p
good luck ifa!

tiefazatie said...

bada: tq sis..sis..tglkn link blog leh x?xde link sis nie ble klik profile sis..huu

lady ayu: tq so much sis!hee..suka2 je..=)

mz: owh..hehe..tq sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...