Wednesday, May 9, 2012

candylicious,one utama: gelato yang sangat sedap!

salam peeps!hye2..ifa terjumpa candylicious nie kat one utama!haha..tak expect pun nak terjumpa nie..besar kot one utama tue..main jalan2 je..alih2 terjumpa!haha..so,harus la kte amik picture!comel gle kan!hee..tapi nak membeli tue..rasa tak mampu n membazir lak nie..mahal kot..haha..tapi serius nampak sedap gle!waaaa...tahan diri je tau..haha..usha2 je la yang mampu nie..=)


cantik kan candy terbalik nie..=)
nie la aziema..adik ifa..


buruk lak picture ifa nie..haha
tapi nak gak letak nie..comel tue candy!


tapi kan..ifa n aziema beli gelato kat candylicious nie!saja je nak spend dorang nina n diyana sebab banyak tolong kami kan2..hee..lagipun dorang cakap gelato nie memang sedap gle pun!hee..konpius je deria rasa masa nak pilih flavour apa yang kteorang nak nie..hihi..


kteorang beli yang rm29.00 untuk 500gm je..
ok pe..hee..boleh pilih 3 flavour nie..
best2..hee..sebab sedap!haha..


nie la die gelato itu!dalam keta dah bantai makan!
sedap ow..sila la try kawan2..hee
nie flavour cookies,blue sky n magnum apa ntah..


resit2..hee..rm29.00 untuk 500gm gelato..=)
1st time beli nie..haha..
penyejuk hati selepas sakit hati kan..

8 comments:

blogtilldrop said...

nak kena cuba try test ni

mama tisya said...

mmg cantik candylicious tu tp tk pernah try bli

Wanieys said...

cute sungguh candy2 tu heheeee..ceria jer tengok dia punya colouring

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

29 hengget for eskrem???
rasa mcm mahai la
but la ni mana ada yg murah khen

Fifi said...

sedapnye gelato!~ fifi suke.. kalau dulu dekat ofis lame ade rumah terbuke yapiem gelato datang bagi ice cream free.. sanggup tunggu lame ulang alik 2 3 kali untuk ice cream ni.. sedap!~

Puan Besar Shag Yahaya said...

Gelato mmg sedap lah. Tapi, dop pernah beli Gelato yg dalam Candylicious tu. Nak beli gak lah lepas ni. Besar! :D

shark said...

look nice..:)

tiefazatie said...

blogtilldrop: sila2..sedap..hee

mama tisya: aah..cantik2..ifa pun xbeli..mahal..hee

wanieys: aah..cute kan..hee

lady ayu: aah..hee..mmg mahal sis..tapi kdg2 je pun..hehe..aah..au xpe..mahal je memanjang nie..

fifi: sgt sedap kan fifi!hehe..wah2..ok la tue..free mg best!

shag: aah kan..hee..sila la beli!best2..

shark: very nice sis..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...