Sunday, May 13, 2012

takoyaki uptown danau kota yang sedap dan murah!

salam peeps!hye2..semalam tak pergi mana2 pun..bz mengemaskan kawasan sangkar anak2 kucing nie..mandikan dorang sekali..hee..pastu belikan sangkar baru lagi tau!smart..hee..gembira la anak2 kucing kteorang nie tau..mekaseh la pada mak kucing,c diyana..yang baik hati belikan dorang umah baru!hee..

owh ya..ifa nak cte nie..korang suka makan takoyaki tak??pernah tak jumpa takoyaki yang murah dan sedap??nie hah!kak long belikan kteorang takoyaki uptown danau kota semalam!best nie..sedap2..hee..ada perisa sotong,ketam n udang nie..sedap ow..murah lak tue!ada 5 biji..harga die rm5.00 je!ok la tue kan2..murah dah tue..sedap lagi..mana nak dapat kan2..=)


sedap nie..terbayang2 balik dah nie..haha


saja je nak zoom lagi!haha..
nt ntah bila la boleh makan lagi..hee..

owh yaa..hari nie hari ibu kan2..hee..selamat hari ibu mak..sayang mak sangat2..terima kasih untuk segala-galanya mak..=)..maaf ye mak..tahun nie atie tak dapat celebrate hari ibu dengan mak nie..huhu..takpe..insyaallah minggu depan atie balik eh mak..nanti kte jumpa eh..boleh la belanja makan ke..hee..hadiah mak beli sendiri la..kang kalu atie beli mak tak berkenan lak..hehe..ariani ada buat sale kan??hihi..=)

16 comments:

mama tisya said...

murah la tu..akak slalu bli kt jusco 3 ketul rm4.90 kalo tk silap

Wanieys said...

tak pernah makan lagi
nampak sedap larh

tiefazatie said...

mama tisya: kan2..owh ye ke..ifa lama dh xbeli kat jusco tue..hee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kena rasa original takoyaki from japan sure teringat smlm ke mimpi...but sini kuah atas tue weols jrng letak sbb byk mix ngan meat uwaaaa

Nurulchumel said...

jom join contest best neh!

http://nurulchumel.blogspot.com/2012/05/contest-blog-comel-oh-seem-by.html

izamin said...

alahai sedapnye tgk.. terliur lak.. blubbb hehehe

Lea Isnawi said...

tak pernah jumpa pun menda ni

tiefazatie said...

lady ayu: wah..ye ke sis..best tue..adui la..huhuhu..oww..susah gak tue kan2..xpe..dpt gak mkn..hee

nurulchumel: wah..best ke?lama dh xtgk nie..hee

izamin: kan2..sedap kan..hehe..

lea: cari la..ada tue..hihi

Myra Jay said...

Tak penah makan, tp nmpak gambaq ni cam sedap & menyelerakan je..

Tp kat Penang ni mana nak cari?? ;)

tiefazatie said...

myra: hee..try la sis..sedap..hee..ala..xtau lak tue ada ke x..hee

Diana said...

Akak punyer favourite food gak nih.. Kalao gi jusco, memang akan makan bende alah nie... Kalau kat uptown Danau Kota blom cuba lagi... Nanti nak pergi carik laaa..... :-)

tiefazatie said...

diana: wah..ye ke..sama mcm mama tisya nie..hee..owh..try la nt sis..hee..=)

Fifi said...

murah la tu.. semalam fifi makan kat jusco 3biji 4.90.. tengok tako ifa siap banyak flake die tu.. nampak kaye dan sedap.. :)

tiefazatie said...

fifi: wah..btol la murah nie eh..hehe..tau xpe..mmg sedap dear..sgalanya sedap dan cukup sifat la..hee

caliph shuriken said...

blom pnah mamam.. sedap ka takoyaki tu? rasa cmnernya?!

tiefazatie said...

caliph: try la caliph..sedap2..hee..best ow..erm..tak tahu nak cakap..macam cucur pun ada kot..hee..sebab die guna tepung kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...