Saturday, May 19, 2012

sale body shop yang gle: perfume aqualily berharga rm16.50 sahaja..=)

salam peeps!hye2..ifa nak cte nie..biar pun makan lunch tak best kan2..nasib baik ada penyejuk hati nie..hehe..body shop ngah buat sale yang gle!!sila la terjah cepat kawan2!kalu tak silap sehingga 20mei nie je..hehe..semua kedai body shop yang ada kot buat sale gle2 nie..hehe..best2..

nak tahu kenapa best??sebab perfume yang ifa n en.bebeh guna ada diskaun 70%!!hehe..tue je pun yang ifa beli nie..miahaha..ifa borong sampai 2 botol!buat stok!haha..murah gle kot..harga asal rm55.00 yaa..now sebab diskaun 70%..ifa bayar rm16.50 je untuk sebotol!mau tak gle ifa tengok??ingat kan nak beli lagi sebotol..tapi macam melampau lak!haha..sebab yang ifa guna pun ada lagi nie..hehe..


masa beli kat body shop giant kelana jaya dapat voucher nie..hee..ye la..paradigm mall nak buka dah kan!seberang jalan je kot..hee


resit pembuktian perfume aqualily nie ada diskaun 70%!best gle!adui la..geram je tengok perfume nie ada banyak gle!haha..maximum 2 botol je untuk 1 resit..hee..


eh2..nape ada 2 botol?resit untuk 1 botol je kot..hehe..sebab otw balik umah kteorang singgah body shop kat jusco metro prima lak!ifa beli lagi sebotol!haha..tak puas hati kan..nak belek2 lagi kan..sebab body shop giant kelana jaya tue kecik..pastu ramai gle orang!tak puas nak tengok satu2..haha..perfume aqualily tue nampak sebab menonjol gitu warna die n diskaun 70% itu..miahaha..

tapi itu la..ifa beli lagi sebotol je la perfume aqualily nie buat stok..sebab lepas nie die jadi limited edition kot..susah la nak cari nanti kan2..hee..yang lain ifa tak berkenan sangat..hee..diyana je la meroyan beli nie..haha..papepun..sangat puas hati nie..sebab 2 botol perfume aqualily nie baru rm33.00 je..kalu harga asal total rm110.00 kot..so,sangat berbaloi2 kan..=)

10 comments:

Nida Mohd said...

wah..murahnya..esk dah 20hb mei..sempat ke nak g terjah bodyshop ni??

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

wangi x???

Sherry said...

So worth I like the body shower gel
NAmesherry.com

MamaEma said...

wangi erkh..

tiefazatie said...

nida: sgt murah kan2..hee..sempat x terjah sis?

lady ayu: sgt wangi!best2..hee

sherry: kan..hihi..best rite?

mama ema: harus la sis..hehe

mama tisya said...

smlm ke klcc ada singgah bodyshop nmpk sales tp tk bli pn

Myra Jay said...

Nampak gaya nak kena terjah BodyShop sebab akak mmg suka BodyShop punya perfume :)

tiefazatie said...

mama tisya: owh..ada lagi eh..hee..beli ble nak je kan sis..hee

myra: sila la sis..hee..wangi kan..=)

caliph shuriken said...

sy pnah shopping activist kt body shop, botol kaler hitam ^^

tiefazatie said...

caliph: best kan..hihi..en.bebeh pun pernah beli gak kot..hee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...