Thursday, May 24, 2012

mcdonald's the curve: chicken foldover yang sangat sedap..=)

salam peeps!hye2..semalam ifa n diyana pergi tengok premiere screening movie hoore!hoore! kat cathay ecurve..so,macam biasa la...kteorang habis je keje terus shoot pergi ecurve la!hee..memang la sampai awal gle..tapi,ok la juga kan takde la jam gle masa otw pergi ecurve nie..=)..

kteorang takde la menggle sangat pun semalam..hee..just gle masuk daiso kat the curve je!baru ada kot..hee..best2..tahan2 hati je nie..haha..banyak sangat benda comel2!omg!hihi..

owh yaa..b4 tengok premiere screening hoore!hoore! tue..kteorang pergi makan dulu kat the curve nie..kteorang makan McD!hehe..maklum la..dah lama gle kot tak makan kat McD nie..haha..kteorang try makan chicken foldover..sangat best gle!nice2..hee..kenyang gle makan nie..tapi next time kalu nak makan lagi chicken foldover nie ifa ok je..sebab best..=)


sengal je snap nie..hehe


chicken foldover kami..total rm21.10 sahaja..=)


see..sangat best kan2..yummy!hee..
sedap ow..rasa macam nak makan lagi je..haha


senang la nak makan dorang buat style macam nie..=)

p/s: erm..nanti ifa review pasal movie hoore!hoore! eh??best gak!asyik ketawa je nie..hehe..nice juga sebab nie movie muzikal kan..lain dari yang lain kot..hee..tapi ada gak part sedih gle n lucu gle..hee..but,memang nice la untuk ditonton..kalu ifa tengok lagi sekali pun..mesti sama je reaksi ifa nt..=)

7 comments:

imie fatiema © said...

kemas je susun foldover tu rasa nak curik satu..heee terliur

NUNU EERA said...

sedap2.. suke foldover.. pastu kne add sundae caramel tu skli.. sedap.. ;)

Ijah EmoTemo said...

tak try lagi.. nnt nk try la!! ;)

nanakimie said...

harus cuba neh:)

sarah mohamad said...

Saya peminat foldoverrr. =P Ifa guna camera apa ye?

Nana said...

akk paling suke menu ni

tiefazatie said...

imie: tau xpe..hehe

nunu: sgt sedap kan2..hee..tau xpe..adui la..

ijah: sila2..hee

nanakimie: harus2..haha

sarah: sy pu sama!hee...ket guna kamera hp je la..hihi

nana: sama la kte sis!hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...