Tuesday, May 15, 2012

breakfast McD di pagi hari isnin!

salam peeps!hye2..hee..semalam diyana cuti,ada hal sikit..tapi diyana hantar ifa pergi keje dulu la pagi tue..c nina la menjadi peneman c diyana nie..otw pergi keje nie memang la lalu je McD kepong tue..so,nina request la nak breakfast McD nie..=)

ifa just order set breakfast chicken muffin yang rm4.50 tue..hee..air kopi macam biasa la ifa tukar jadi orange juice..hee..chicken muffin without egg yaa..hee..

erm..kteorang beli drive-thru eh..tapi ntah kenapa budak McD semalam tue blur bebenor..orang mintak extra sos cili n gula pun die tak bagi nie..straw ifa nak minum air pun tak bagi!biar pun dah 2 kali mintak nie..adeh..boleh2 die siap2 bagi order kteorang terus la die tutup tingkap die tue n blah je..adui la..sabo je la..ifa la plak yang pergi masuk McD tue..amik straw,gula n mintak sos cili extra..

manager die pelik masa ifa mintak sos cili kat kaunter..kat die lak tue kan..ifa terus je la cakap..saya beli drive-thru tadi..saya mintak straw untuk orange juice saya die tak bagi..mintak extra gula n cili pun tak bagi..tue yang saya masuk amik sendiri..nasib baik la manager die mintak maaf nie..ifa pun ok je la..malas nak marah2 pagi2 hari kan..hari isnin lak tue..adeh..sabo je la..


sedap tau..hee..bukan selalu kan..=)


just a simple breakfast..nice kan..hee..

19 comments:

Ijah EmoTemo said...

sedapnya ifa! hehe

tp adoii boleh pulak mintak semua tu tak kasi? ishh. slmt mood ifa tgh ok kan hehehe

tiefazatie said...

ijah: sedap kan dear..hehe..tau xpe..die blur sgt kot..haha..tue la psl..sabo je la..haha..

bada said...

seksi tgk beger tu...

tiefazatie said...

bada: haha..adakah??sis..ifa rasa blog sis la yg ifa xleh masuk nie..xde link..huu

bunga_rose said...

dia mamai tu dik, xcukup tido hihhihi...

sedap ke mc d breakfast? tak penah try lagi

Fifi said...

chicken muffin mmg sedap.. fifi makan mase mule2 dulu.. 1 rm2.50.. hihi..

Falsya said...

sedapnye ifa..selalu kalau breakfast kat mcd nie mmg Big Breakfast jd pilihan..hehehe..

tiefazatie said...

bunga_rose: tue la psl sis..sabo je la..haha..nasib baik mood ok je tau..sedap gak..sbb muffin die tue!hee..orange juice lg..pergh...

fifi: tue la..masa tue xteringin lak nak beli!haha..best kan..

falsya: kan2..hee..wah..ifa xmampu la tue..byk sgt!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

x baek layoq ai
dah lama x mkn mcd ni

tiefazatie said...

lady ayu: alolo..cian sis..sabo eh..try wat sendiri sis..hee

nanakimie said...

nana neh kira jaoh je dgn mcd,kalo dekat,sekarang neh jugak nana p mcd,hee...sedapnya,teringin pulak nk mkn oreo mc'flury tu,hu...

tiefazatie said...

nanakimie: hehe..sabo2..oreo mcflurry die mmg best gle kan!hee

caliph shuriken said...

slalu bekfas sy order hotcakes ^^

FEDO said...

wah nampak enak lah...hihihhii
oya saya da follow..

tiefazatie said...

caliph: wah..nina pun suka tue..hee..ifa jarang la..hee

fedo: sgt enak!hee..okies..thanx!

suzie rahman said...

wah dh lma teringin.xde ms je g nk try. ifa xmo2 mrh pg2. rezeki xmsk.hihi

tiefazatie said...

suzie: sila la try dear..hehe..haha..xde la..ok je nie..

IntaNBerliaN said...

wah.. best tu bfast mcd.. akak sekali je bfast mcd.. :-)

tiefazatie said...

intan: hee..kdg2 xpe kan sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...