Thursday, May 31, 2012

review premiere screening piranha 3DD

salam peeps!hye2..semalam ifa pergi tengok premiere screening piranha 3DD kat tgv,sunway piramid!hee..1st time nie pergi tengok kat sunway piramid..tiket nie ifa dapat daripada red.fm!tq so much red.fm..hee..ifa memang tak join yang kat nuffnang n churp2 nie..sebab jauh kan..nanti nak balik jauh gle tue!diyana dah sound dah awal2..haha..

nie tak tahu la nape die ok je nak pergi nie..hee..maybe sebab ada sorang kawan kteorang nak pergi sunway piramid juga..so,ada la orang tunjukkan jalan nie..hee..nak pergi memang ok je..nak balik jauh gle!kteorang balik lalu tol..kuar kat pantai dalam!adui la..nangis..tak leh selalu nie..kalu movie best baru boleh..=)

tapi yang nie ifa tak perasan pun die buat premiere screening kat mana..so,suka2 hati je join nie..hehe..kira nie ifa sangat2 bertuah kot..penyertaan yang ke-50 je baru dapat tiket free nie..ifa tak sangka pun dapat..hee..ifa dapat phone call daripada red.fm bagitau yang ifa dapat tiket nie..=)..wee...


masa ifa naik eskelator nak pergi claim tiket kan..ada sorang brother bagi nie..fridgemagnet nie..hee..tq aforadio.com!hee..pastu masa kteorang nak pergi masuk hall pun die offer lagi 2 tiket free!kat eskelator tue juga la..hee..ifa cakap la ifa dah ada tiket..hee..=)


bagi ifa kan..tak payah la kot tengok movie kat cinema..membazir nie..haha..ntah la..ifa tak berapa ngam tengok movie piranha nie..haha..cerita yang sama je pun..pasal piranha tue je la..tapi kali nie piranha lagi advance la..bijak bestari lagi..kali nie piranha serang kat tempat lain lak..starting movie nie dah ok dah nie..nice la..hee..tapi bila nak habis tue..macam dorang tak tahu nak ending kan macam mana nie..suka2 hati je mati kan semua watak yang jahat..biar pun jahat sikit..dengan watak yang ngada2 tak reti duduk diam..cara semua tak masuk akal nie..haha..spoil di situ la..kalu tak..ok dah nie..hee..tapi kalu tengok btol2..memang sama je kot..cuma kat tempat lain..piranha lagi dasat..hee..tapi kalu korang nak pergi tengok kat cinema gak..pergi je la..ok kot kalu memang peminat movie piranha nie..hee..

sori la..ifa bukan reti sangat nak review nie..suka2 hati je nie..hehe..

5 comments:

Nana said...

Hahah mmg bangang
merepek gile
memula dah sapsen
pastu lawak
pastu jadi merepek

zh-ena said...

tak suka tgk citer mcm nie..blh skty jantung di buatnya

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

best ea cite nie? takut sakit jntg je tgk sb terkejut.hihi~

Myra Jay said...

Mungkin cerita ni lebih nak tonjolkan aksi stunt kot..

Kira semua yg jahat mati-yang baik je hidup..

tiefazatie said...

nana: tau xpe sis..haha

zh-ena: mmg sakit jantung nie!haha

khumera: kalu ifa..xsuka la..wat terkejut2 je..pastu macam xde motif..haha

myra: ye kot sis..stut n seksa seksi..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...