Wednesday, May 16, 2012

dinner at ikea: meatball+spageti..=)

salam peeps!hye2..hee..semalam kan ifa n diyana pergi tgk premiere screening movie what to expect when you're expecting kat ecurve..so,lepas claim tiket movie..terus kteorang pergi makan kat ikea..rasanya..lama dah kot kteorang tak makan kat ikea..hee..lagipun semalam rasa nak makan yang ringan2 je..tak mo yang berat2..=)

pelik je semalam tau..orang2 yang ada sangat cool nie..tenang je..haha..ifa lak yang pelik2 nie..tak ramai orang pun semalam nie..datang2 terus la boleh pergi kaunter n beli apa yang kteorang nak..ifa macam biasa la..mesti tak tau nak makan apa..last2 amik meat ball je la..diyana lak sah2 la gle spageti ikea nie..so,itu la yang die beli..=)..tempat duduk pun ada je banyak kosong..senang je dapat..pastu terus la makan..hee


amik meat ball 10 biji je..hee..
rasa die memang sentiasa sedap pun..=)
nie share ngan diyana pun..takde la makan sorang2..haha


spageti diyana!hee..ifa pau gak 2 sudu nie..hehe

air??kteorang ada je bawa sendiri..hehe..korang selalu makan kat ikea gak ke?hee..owh ya..nanti ifa review pasal movie semalam eh..hee..best je..ringan..lucu..bermanfaat..=)

16 comments:

Myra Jay said...

Sedapnya..

Ari tu p IKEA tak sempat nak makan :(

tiefazatie said...

myra: sedap gle sis..hee..alahai..xpe2..next time eh..=)

Mama Zharfan said...

lom pernah try..sbb selalu teringat controversy cafe ikea (citer dulu2)..now memang dh ada tanda halal jakim kan?

Aku Ibu Muda said...

lama dh akak tak ke sana sejak pindah duk KB ni :(

tiefazatie said...

mz: owh..hee..ada je dah nie..tenang2 ifa tgk ramai je yg muslim makan nie..=)

aim: ye ke..xpe..nt trn kl singgah makan ye sis..=)

MamaEma said...

sedapnya..terliur akak

tiefazatie said...

mama ema: sabo2..hee..tp mmg sedap sis..=)

IntaNBerliaN said...

byknya meatball.. sedap tu :-)

sissyira said...

salam

takpernah cuba makan spageti ni...sbb pelik sgt bentuk dia.huhu

tiefazatie said...

intan: hee..gravy die best sis..jam die pun best..=)..nt g ikea try la makan..=)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

teringin sgt nak rasa sbb x pernah makan lagik meatball kat sini...semua org ckp sedap!!

Diana said...

Pergi Ikea dah banyak kali sampai tak leh bilang ngan jari tangan ngan kaki, tapi makan kat food court dier tak pernah sekali!!

Eh...akak nak tanye, meat ball + fries tu berapa eh sepinggan? Rasa teringin la pulak.... Nak ajak en.suami pergi la nanti...:-)

Wanieys said...

dengar ramai yg cerita kesedapan meatball ikea...tp xpenah try lagi pong hehe

nanakimie said...

kuah meatball tu rasa apa ifa?sekali nengok mcm coklat cair,hee...

tiefazatie said...

lady ayu: nt balik malaysia cpt2 serbu sis!hee..

diana: nt sis try la..murah jg..xde la mahal sgt..mampu bayar la..hee..rasanya dalam rm16 untuk 15biji la..kalu tak silap la..hee

wanieys: hee..try la nt sis..sedap..=)

nanakimie: alahai..tak tahu nak describe dear..tapi sedap la..lagi2 bila ada gak jam sikit..hee..=)

tiefazatie said...

sissyira: test la sis..xde la..ok je..tp masam la..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...