Tuesday, May 22, 2012

uitm dungun convocation: faez dah grad hari ahad 20 mei 2012..=)

salam peeps!hye2..hee..akhirnya..ifa balik gak umah kat KT tue biar pun tdo 1 malam je nie..huhu..tapi dapat gak la balik nie kan2..hee..ifa sampai umah tengahari nie..pastu terus la pergi beli kan tiket bus faez nak balik shah alam..then sempat lagi pergi shopping2 barang dapur ngan my parent n aziema nie..wee..rindu..best2..=)

kebetulan lak hari ahad tue faez konvo!hee..tahniah dik!sayang je ko tak dapat dekan 6 sem nie..kalu tak dapat anugerah naib canselor tue weh!hihi..faez dapat dekan 4 sem je..but,lagi 2 sem tue still 3 pointer ke atas nie..faez nie memang bijak bestari..hee..now die ngah sambung degree kat uitm shah alam..nak masuk sem 2 dah pun..hee..chaiyok dik!biar dapat 1st class lak..=)..

owh ya...ifa ikut la my parent pergi konvo faez nie..sebab nt diyana terus amik ifa kat dungun nie je..hee..ifa jadi photographer faez n my parent je la..haha..panas gle terengganu nie weh!berpeluh2 nie..haha..masa tdo kat umah pun panas kot..mak cakap memang skrg musim panas..huu..





kteorang dah siap2 kan bunga n teddy utk faez nie..buat kat kedai bunga kat KT je nie..rm35.00..c teddy tue mahal..sekor rm10..ok..haha..takpe..ifa dah study macam mana dorang buat nie..untuk faeq nanti ifa buat sendiri je la..save bajet n boleh buat besar2 n murah!hee..



ifa beli kan faez teddy comel nie..rm15.00 ok..kat booth2 yang ada kat depan dewan die konvo nie..hehe..memang design n style nie sama je tiap2 tahun eh??ifa pun ada nie tapi warna pink la..masa konvo dulu en.bebeh ada belikan nie gak sekor..hihi



nie la faez!hehe..tahniah dik!snap guna hp je nie..kamera ada kat mak..mak ayah tak keluar dari dewan lagi..nie masa faez baru keluar dari dewan..dan2 je ifa terus la bagi bunga n teddy nie..haha..=)



c sengal faez merepek nie..haha..btw,ifa awet muda kot..ada ke patut kawan faez cakap ifa nie adik faez??haha..pastu budak2 yang jual teddy tue pun terkejut ifa cakap nak belikan untuk adik..haha..pelik2 je kan..erm..ifa gerak balik pas faez siap amik2 picture la..sedih je..sebab kejap je kan..tapi tahan2 je hati nie..=)

12 comments:

Fifi said...

tahniah adik ifa.. :)

fifi bz sgt skrg ni.. nw da krg bz sikit.. :) boleh la bw balik.. banyak cite ifa banyak2..

Mama Zharfan said...

congrats utk adik ifa :)

syiela said...

wah pandai si faez ni.. moga terus success lepas ni ye

mama tisya said...

tahniah utk adik ifa

MamaEma said...

tahniah untuk adik tie...

ashikin said...

Tahniah juga...semoga dapat peluang kerja yang baik...huhu

icee-yah said...

Msti rindu giler kt dorg kn...takpetakpe nnt jumpe lg:-)

Ijah EmoTemo said...

tahniah! heee.. rindu nya dkt dungun. heheh.. teringat lak masa kakak konvo dkt dungun 2 tahun lps ngehehe :D

Myra Jay said...

Hheeee, okla tu awet muda..

Tp mmg pun, akak nampak Iefa macam muda je, macam kanak2..heheee

IntaNBerliaN said...

tp mmg muka faez ni nmpk matan pun.. kira nmpk cam ifa ni adik... :-)

tiefazatie said...

fifi: tq dear..hee..owh ptt la diam je nie..xpe..ok je..tq eh..=)

mz: tq sis..=)

syiela: faez mmg pandai sis..hee..amin2..mudah2an..

mama tisya: tq sis..=)

mama ema: tq sis..=)

tiefazatie said...

ashikin: tq dear..amin2..mudah2an..

icee: hee..aah..huhu..insyaallah dear..hee

ijah: tq dear!hehe..best kan..hihi..tp masa nie panas gle!adui la..huu

myra: hee..tau xpe..hee..haha..ye ke..malunya..tq sis..hee..

intan: ye ke..haha..malu ifa..hee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...