Saturday, May 12, 2012

Starbuck Happy Hour half price Frappucino: the new chocolate cookie crumble frappucino!

salam peeps!hye2..semalam petang 5pm-7pm kan waktu happy hour starbuck!so,diyana ajak la pergi  beli starbuck nie..kteorang decide nak test tengok kat airport subang dulu!hee..sebab rasanya tak ramai sangat orang kan..

sampai2 je terus la tanya dulu valid ke tak happy hour kat airport subang nie..yeay!valid!hee..harus la diyana membelinya..diyana harus la membeli caramel frappucino kesukaan die!ifa lak yang tak pernah2 beli nie pun beli gak..ye la..sebab kalu beli 1 dapat half price..so,kalu beli 2 kira harga 1 kan..tapi ifa nie kan kalu minum kafein tingtong2..jadi ifa tukar la mocha jadi chocolate!hee..ifa minum chocolate cookie crumble!yang baru tue kalu tak silap..hee..sedap2..=)


the new Chocolate Cookie Crumble Frappucino!


saja je menayang chocolate cookie crumble frappucino n caramel frappucino kteorang nie!hee..sedap ow..tapi tak boleh la minum hari2 yaa..nie pun sebab ada happy hour..jimat la sikit..bayar untuk 1 harga dapat 2..=)

6 comments:

Wanieys said...

sedap la nampak heheeee

ADEEYA said...

Me want someeeeeeeeeeeeeeee~

mama tisya said...

dapnye..tp jrg minum starbuck..suka coffee bean

tiefazatie said...

wanieys: mmg sedap sis..=)

adeeya: g la beli dear..hee

mama tisya: sedap kan2..hee..owh..ifa suka lg starbuck..hee

Myra Jay said...

Jelezzz nieh...
Tak penah minum lagi ha, harus try ni :)

tiefazatie said...

myra: hehe..sila la try sis..hari jumaat 5pm-7pm..murah tau masa tue..happy hour..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...