Sunday, May 6, 2012

popiah restoran subang ria 1set=rm3.00..=)

salam peeps!hye2..hee..sori2..entri nie keluar lambat la plak..ingat tak haritue dalam entri ifa tak bosan2 makan wan tan mee subang ria ifa ada cakap yang kteorang ada tapau something yang best dan sedap juga??

jadi kan..ini la die!popiah basah nie..best gak tau rasa die..besar nie..hehe..1set=rm3.00..ada 2 keping nie..so,kteorang amik la 2set nie..maklum la..nanti mesti la nak offer kat kawan2 lain kan..so,beli la lebih sikit..=)

nie la die popiah yang best itu..=)


diyana potong kecik2 la popiah nie..
baru la senang makan n boleh sharing is caring!
banyak gle inti die tau..=)

saja je nak try nie..sebab kan..ramai gak orang yang datang makan popiah nie je tau..pasti la sebab sedap gle kan2..tue la sebab ifa nak try!haha..sedap gak popiah nie..sebab inti die sangat banyak!pastu die guna kuah yongtaufu nie..kak ai n kak dayang cakap yongtaufu die pun best nie..nanti la try lak..=)

6 comments:

ADEEYA said...

Sedapnysss lama tak makan popiah basah :)

tiefazatie said...

adeeya:sedap2..hee..beli nt eh..=)

suzie rahman said...

glupp..telan air liur...

tiefazatie said...

suzie: sabo2..hihi

Cik Nurul said...

dah lama tak makan popia basah. terliur tengok gamba ! uhukkk

tiefazatie said...

cik nurul: sila cari skrg..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...