Thursday, May 5, 2011

ala..xsempat dapat buffered earning baru..dah metered nie..



salam peeps!hye!alahai..cian blog kecik ifa nie..haha..belum pun sempat nak dapat BE baru nie..dah ME plak BE yang ada 1 je nie...huu...so dah xde BE balik blog ifa nie..adeh..kesian kan..ye la..earning yang metered bulan lepas berapa la sangat..tahun nie susah bebenor nak dapat BE tau..haha..tapi kira ok la ada gak yang sangkut sikit2..tapi earning xgempak la..ciput je..T_T

ifa dapat BE c Hypp TV nie tak lama pun..kejap je nie...dalam 2minggu je nie..hihi..dah la masalah dengan streamyx lagi kan masa nie..adeh..earning pun dapat ciput je la..hihi..dapat la juga rm4.56 sajork..ok la kan..tapi lucu la..sekarang nie..adoi la..earning BE ifa ciput gle..ntah la..maybe sebab dapat BE yang die mintak muncul kejap2 je kot..bukan yang selalu je ada kat blog nie cam dulu2..

bila la nak dapat BE yang best2 nie..pakcik nuff..cepat la suruh dorang pilih blog ifa..=p..punya payah nak cashout nie weh..haha..last cashout bulan februari aritue..sadis kan..haha..yang sekarang nie..lagi 49sen baru la boleh cashout nie..lama tue tunggu dah 3bulan nie..nak kumpul rm50 pun susah..T_T

nie plak uv trafik blog ifa..haha..sila ketawa diam2 ok..trafik sekarang ntah la..malas ifa nak kisah dah..biar la die..ikut suka la nak naik ke turun..hihi..cuma kelmarin la dapat la tinggi sikit..tue pun sebab on9 lama kot..haha..kalu x..ciput je nie..hihi..malas la nak cakap pasal trafik nie..haha..papepun..tq ye kawan2..sebab sudi datang jenguk blog ifa nie..=)

so en.nuffnang...sila cari pengiklan baru banyak2 untuk bagi ifa BE baru nie..haha..sebab jeles tengok orang lain ada banyak gle BE nie..ifa nak gak..blog ifa dah xde BE nie..waaa...ifa mau gak..=p

p/s: best..1st time dpt buat sponsored post tau..dibayar tau..ifa xmintak pun..tapi dioffer..best2..rezeki tue..maceh bro anuar..=)

5 comments:

Cik Tqah said...

hohoho.. byk da iefa dpt cashout ekk.. tqah de je nuff cm xde je

mekchu said...

ifa, sama lah.. dah metered nan satu itu, maka tiada lagi BE :((

tiefazatie said...

ciktqah: mana ada byk..xdpt cashout lg nie...haha..rm50 pun xsmp..T_T

mekchu: tue la kan kak..sedih je ati..huhu

deAnza-wAnda said...

manyaknyerr... bile nak banjer ii neh??

tiefazatie said...

wanda: mana ada byk..haha..nak cashout pun xleh..T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...