Wednesday, May 25, 2011

alhamdullilah..lucky number 30..rezeki dapat voucher rm50.00 for books..=)

salam peeps!hye2...hee..ifa nak update nie..semalam xdapat nak wat entry nie..sebab xleh login blog ifa..huhu..sebab ada ssl connection error lagi nie..adeh..sabo je la..syukur sangat..even ifa xselalu bertuah dah..susah ow nak suruh pakcik random pilih number kte..kalu bertuah dapat la..haha..alhamdullilah..ada rezeki ifa dengan sis salmia..tq so much sis!

pergh..sangat la best tau..voucher rm50.00 untuk beli buku!hihi..tq so much sis..sangat2 suka..btw ifa dah bagi dah details ifa kat sis salmia...ifa suruh mak ifa je pilih buku novel apa yang mak ifa suka..sebab kan mak ifa suka beli novel nie..so bagi je la mak ifa pilih..nanti ifa tumpang sekaki..haha..punya la mak ifa excited memilih novel apa yang die nak..hihi..mak2..lucu lak rasa...=p..padahal ada je novel baru nie 2 ke 3 buah mak baru beli kat shah alam masa hantar aziema haritue..hihi..gle novel sungguh mak ifa nie..=)

taa-daa..syukur sangat2...number ifa yang bertuah untuk hadiah utama nie..
bukan senang nak bertuah..hee..tq so much sis!
sangat happy..sebab dapat buat mak ifa happy juga..=)

btw..tahniah sekali lagi ya sis salmia..
moga cepat2 kawen dan bahagia hingga akhir hayat..

psst..tq so much sis fadzillah!sebab ada inform ifa kat smix tue..hee..

p/s: my 9th winning in may..ngeh2~

5 comments:

tiefazatie said...

syukur..rezeki ifa..=)

Salmia said...

alhamdulillah, sekurang2nya sy dapat mgembirakan insan yg kamu sayang. :)

i'allah sy akan usahakan pencarian novel2 tersebut. a bit bz pulak this week sebab bercuti hari tu, huhuhu... maaf ye if lambat.

tiefazatie said...

salmia: aah..tq so much sis!

xpe sis..ifa paham juga..ok je..n thanx again sis..=)

moga murah rezeki sentiasa sis..

Mama Zharfan said...

congrats ifa!! me pun jrg lucky bab2 lucky draw :p

tiefazatie said...

mz: tq sis..hihi..itu la..punya susah..hihi..cute mum n kak nana selalu bertuah kan2..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...