Tuesday, May 10, 2011

yeay!buffered earning IKEA datang lagi!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!hye2!hee...tak sangka lak..lepas nampak c die beberapa hari nie..hari nie die jadi buffered earning nie..ifa sebenarnya...malas dah nak fikir2 pasal BE nie..haha..maklum la..xmasyuk cam dulu..tue yang dok malas2 nie..haha...ntah pape nie..BE Hypp TV aritue pun dah metered nie..ifa just dapat rm4.56 je nie..hihi..papepun..tq nuffnang and ikea!sebab bagi BE baru nie kat blog kecik ifa nie..=)


nie la die..BE ke-27 iaitu IKEA Bedroom Contest untuk blog ifa..aka BE yang ke-7 untuk tahun 2011 nie..alhamdullilah..ada la juga 1 buffered earning untuk blog ifa nie..mula2 je dah dapat 76sen nie..syukur la..janji ada la juga dari xde langsung..ifa dah cukup happy dah..nasib baik gak pakcik nuff sudi bagi BE lagi nie..syukur..alhamdullilah...tq en.nuffnang...=)

so just wait and see..moga boleh dapat earning yang masyuk dan melekat la banyak lagi BE baru..hihi..btw..BE baru nie still lagi di bahagian LR nie..haha..bahagian LR tue memang mengoda kot..=p..xpe2..rezeki2..syukur la ada juga dapat nie..=)

pasal uv trafik ifa...no komen la...haha..memang tunggang langgang nie..haha..bersyukur la sebab nuffnang sudi gak bagi BE baru lagi nie!muaah2..hee..tq so much pada kawan2 yang sudi jenguk blog ifa nie..even macam ntah ape je entry2 ifa nie..idea hilang ke laut nie..=)

ifa sangat bersyukur..sebab ada juga 1 buffered earning untuk blog ifa nie..tq so much pakcik nuff!kepada en.nuff yang disayangi..meh la bagi lagi BE baru ye..nanti boleh famous2 kat blog ifa nie..sebab ifa buat entry lagi..kekeke...=p

p/s: my 7th buffered earning for 2011..ngeh2~

20 comments:

Noh Kodiang said...

tahniah2...
camna nak dapat earning tu???
ada syarat2 tersembunyi ke???
dah nak dekat sebulan letak nuffnangs tapi takda pape pun.

en solo said...

congrats...
ngah tunggu dapat BE seterusnya...

tiefazatie said...

syukur alhamdullilah..ada gak 1 ketul nie..haha

tiefazatie said...

noh: erm..cmne ek..nie bgtg pada pengiklan wak..dorang yng pilih bgi BE nie..pastu earning tue..ikut trafik blog je nie..hee..try baca pasal nuffnang kat label ifa..

en.solo: tq..wah..best la awk..=)

Nana said...

slamat mengumpul $$

mekchu said...

sukaaaaaa.....

lynda said...

wahhh..congrat sys !:)

Budak Chomot said...

Waa bestnyaaa. Budak Chomot dah lama tak dapat BE ni -.-'

Red Giant said...

Untung La...

tiefazatie said...

nana: insyaallah kak..haha

mekchu: aah..weee...~!

lynda: tq dear..=)

budakchomot: hee...mg best..tp earning xtau la best ke x..haha

red giant: rezeki..=)

perondajaketbiru74 said...

bah macam tu lah kan urg kaya bila mo blanja sia ni?

mat ketawa said...

bila la nak dapat trafik mcm nih...
xpe...yg penting gelak kuat2...
koh koh koh XD

Ijah EmoTemo said...

congrats ifa! ijah punya be dh jadi metered earning T_T hehe

Mama Zharfan said...

congrats!! me tak de BE langsung..dh sebulan lebih tak de BE :(

tiefazatie said...

peronda: haha..nda kaya mana nie bha..kayap ada la..haha

mat ketawa: awk blh je tue..ifa nie..turn naik..hihi..

ijah: maceh dear..hee..wah..blh la ijah cashout nie kan2..hee

mz: tq sis!ye ke..xpe2..sis skali dpt masyuk gle..ifa..hampeh..haha

orang panggil aku 'KAM' said...

huhu best ja tengok dapat duit...sy x dapt pun huhu...xpala....x kisah pun huhu yang penting kita blogging ya tn rumah...hihi tahniah2

orang panggil aku 'KAM' said...

same with kodiang still x dpt2 lagi....hahaha x kisah pun yg penting berblog huhu....tahniah tn rumah atas earning baru tu

tiefazatie said...

kam: hee..ye..xpe..nt awak lak ek..keep on blogging tau!

sop said...

tahniah efa

tiefazatie said...

sop: tq bro!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...