Tuesday, May 10, 2011

e.L.e DeSiGn 1st giveaway


hye peeps!
ifa nak join ele design 1st giveaway nie..=)

ele design nama blog diberi,
itu la pilihan empunya blog,
tuannya amat kreatif sekali,
qienah nama panggilan di blog.

blog sis qienah sekarang ramai pengunjung,
kerana ada membuat 1st giveaway,
syaratnya mudah dan juga senang,
perlu buat entri simple je wey.

letak link url nya dalam bloglist tau,
tak lupa juga follow blognya ,
banner comel pasti ada tau,
letak di entri dan linkkan juga.

setiap permulaan ada pengakhiran,
tarikh akhirnya pada 19 mei 2011 ya,
jangan malu jangan segan,
mari semua memeriahkannya.

sis qienah tanya apa yang ifa minat tentang felt?,
sangat la banyak sebabnya kalu nak tahu,
tentu la comel,unik,cantik,kreatif dan sweet,
macam2 yang boleh dibuat daripada felt tau.

jenuh ifa fikir camne nak kreatifkan felt lagi,
agak2..ok tak kalu nak buat fridgemagnet?
tak pun buat kreatif kad dan frame pun ok ni,
buat patung besar dan cover cermin solek pun ok what.

ok la sis qienah nie je kot yang mampu ifa buat,
tak tahu dah nak kreatifkan lagi camne,
moga sis qienah puas hati dan terpikat,
boleh la ifa dapat hadiah entry menarik tue!=)

btw sis..happy becoming birthday yaa..
may allah bless u always..
moga murah rezeki..panjang umur..

p/s: sis..ifa ada je google picture tentang cadangan2 ifa tue..memang ada yang dah buat nie..comel2 nie..hee..tapi ifa tak letak sini...takut tuannya marah lak..sebab tue kan hasil kraf mereka..try sis google ek..=)

7 comments:

tiefazatie said...

wish me luck!
moga ifa la yg bertuah..=)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

goodluck! =)

tiefazatie said...

iqbal: tq..=)

zahidah dihaz said...

good luck!!

tag for you http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/05/c0ntest-muke-comel.html

tiefazatie said...

zahidah: tq dear...ok noted!

Qienah said...

10q kerna sudi join..:)
siap berpantun lg..:)

tiefazatie said...

qienah: welcome2..hihi..nk try entry menarik la knun nie..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...