Monday, May 9, 2011

First Giveaway Ame Dan Aneff


hye peeps!

seriously...ifa tak tahu nak kritik apa nie..sebab bagi ifa..both blog is ok enuff..hihi..sebab simple and nice..lepas tue xde widget2 yang mengarut nie..so dengan senang hati ifa melepak di both blog..nice and simple..semua yang penting2 je ada nie..good job guys...gaya penulisan pun ada identiti sendiri..simple tp ada mesej tersendiri..cool..suka baca..hihi..yang penting both blog xberat la...so memang bagus la..mesti yang datang drop by senang hati je nie cam ifa..hihi..papepun...keep on blogging tau!nice to know u ame and aneff..=)

ifa nak tag
nadia
mizayusof

5 comments:

tiefazatie said...

just simple notes from my heart..hee..=)

A M E ! said...

ifa .. terima kasih ye sebab follow dan join giveaway ni ;)

tiefazatie said...

ame: iya ame...sama2..hee..=)

A M E ! said...

salam :)

Ame wakil kami berdua ingin mohon maaf atas kesulitan yang kami hadapi baru-baru ni . Insyallah , hadiah akan di pos secepat yg mungkin . Segala kesulitan amat kami kesali .

mohon maaf sekali lagi .. :)

tiefazatie said...

ame: salam..xpe2..tp ifa xdpt pun feedback nie..kan suruh kontek kat fb kan..sdh..tp ifa xphm la..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...