Tuesday, May 17, 2011

GIVEAWAY ♥SAYA SUKA KUIH♥


hye peeps!
smart kan banner nie..suka tengok..=)

kenapa ifa suka makan kuih??

1. pasti la sebab simple dan sedap tau kuih muih nie!lepas tue juadah yang paling senang dan simple untuk breakfast..hihi..=)

2. tak susah pun nak makan..senang je..sebab comel2 kan..hihi..kalu tahu buat..buat sendiri..kalu tak tahu buat..beli je..=p

3. ada pelbagai jenis kuih muih nie..pelbagai bentuk dan rasa..memang sedap dan menarik!

4. banyak betol kuih muih yang ifa suka tau kak ina..tapi yang paling suka ialah karipap,popiah,onde-onde, apam balik,cucur udang/ikan bilis,wadey..sebab pandai buat n masak sendiri..hihi..







nie la die kuih muih yang pernah ifa buat sendiri..hihi..ifa godek2 entry2 lama dalam blog nie..sebab nak tunjuk gambar2 nie..hihi..excited je nie...=)

ifa nak tag
nadia
mizayusof
mamazharfan

okies..siap sis!

1 comment:

tiefazatie said...

wish me lucky peeps!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...