Tuesday, May 17, 2011

owh yeay!en.mastercard yang macho pilih ifa!buffered earning terbaru!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!hye2..hihi..ya allah..tak sangka betol..baru je haritue dapat c IKEA nie..earning pun baru nak kumpul nie..ciput je pun..padahal dah seminggu kat situ..haha..die kejap ada selalu..kejap hilang je nie..cam chipsmore..=p..syukur alhamdullilah...tq so much!en.nuffnang dan juga en.mastercard yang macho..bagi ifa lagi 1 buffered earning baru..ifa sangat2 suka..hihi..lama dah xnampak BE lebih daripada 1 kat blog nie..haha..maklum la..blog picisan..huhu

so..ini la die BE yang ke-28 aka yang ke-8 untuk tahun 2011 nie la...hihi..Mastercard Megasale GSC campaign!ifa memang suka sale2 nie..lagi2 yang mega2 gitu..hihi..teringat lak masa gi vincci..sale..tapi xde flat shoes yang berkenan dihati..sob2..so xde la beli apa pun..xmo ifa heels yang tinggi gle tue..orang nak buat raya harus la flat shoes yang cumil!hihi..ok2..stop...salah ruangan nie..haha..

syukur alhamdullilah..tq so much nuffnang dan juga mastercard!nice 1st step of collecting earning..haha..57sen..hopefully akan bertambah banyak dan banyak lagi..nak macam kak nana..jeles tau kak..hihi..dah lama xdapat earning gempak gle camtue!hihi..tak pun..en.nuff..sila la bagi banyak2 BE lagi!ifa mau buat collection untuk tahun nie..hee..=)

pasal uv trafik ifa...no komen la...haha..memang hancur gle nie..haha..bersyukur la sebab nuffnang sudi gak bagi BE baru lagi nie!yeay!..hee..tq so much pada kawan2 yang sudi jenguk blog ifa nie..even macam ntah ape je entry2 ifa nie..masih mencari2 momentum berblogging nie..=)

ifa sangat bersyukur..sebab bertambah lagi 1 buffered earning untuk blog ifa nie..tq so much en.nuff dan juga en.mastercard yang macho!hee..kepada en.nuff yang disayangi..meh la bagi lagi BE baru ye..nanti boleh famous2 lagi kat blog ifa nie..sebab nanti ifa buat entry lagi..haha...=p

p/s: my 8th buffered earning for 2011..ngeh2~

18 comments:

Ijah EmoTemo said...

wah best nya! tahniah ifa :D

Coretan anuar said...

Tahniah Ifa..

Dapat rezeki dari Nuffnang..

tiefazatie said...

ijah: aah!mmg best!haha..excited..T_T

anuar: tq bro..alhamdullilah..rezeki..=)

perondajaketbiru74 said...

macam tu lah urang kaya hehe

tiefazatie said...

perondajaketbiru: haha..mana ada kaya..kayap ada la..

Syazwani Jalal said...

besh nyee

kite x d pe pon NN kite

tiefazatie said...

syazwani: hee..mmg best..xpe..pelan2..nt wak lak..=)

Zairie Husin said...

skrg nie blog zairie susah dah nak merasa ctr bonus... hehe

s.y.a.r.q said...

nuffnang mmg baik hati tahun ni :D

tiefazatie said...

zairie: ifa pun wak..hihi..

syarq: ye ke..xde la sgt kat ifa nie..punya susah nk dapat BE n earning best2..haha..doa2 la BE nie thn lama..sllu xsmp rm5 dan k.o..haha

cacing said...

waweeee... meletop kau iefa... dapat BE je...

tiefazatie said...

cacing: sengal la ko...haha..baru je dpt lg 1 nie..slama nie..xde pun..hihi..

caliph shuriken said...

congratz ifa dpt BE ni ^^

tiefazatie said...

caliph: tq bro..=)

Obat Sakit 2011 said...

alhamdulillah

tiefazatie said...

obat: syukur alhamdullilah..=)

☺☻☺☻☺☻ said...

wah dapat byak kali eh....
sy xpat2 pon
hheheheh
ader rahsia @ tips x?

tiefazatie said...

en.smile: xde la byk kali dpt..haha..jrg2 dpt dh nie..=p..erm..try cri label tips/nuffnang..ifa ada buat dulu nie..hihi..papepun..rajin2 la update blogger bio..pastu update blog..hihi..lgpun..pengiklan sendiri yg pilih blog mana dorg nak tau..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...