Thursday, May 26, 2011

yeay!got already coca cola can glass pink! and also claim coupon McChicken buy 1 get 1 free!me buy 3 get 3 free..hihi..

salam peeps!hye2..sori la..lambat lak kuar entry nie..tapi ifa rasa ramai je dah tau nie..sebab ramai je blogger yang buat entry pasal nie..ifa je malas..haha..dah beli baru nak buat entry..hihi..baru la best!hihi..so korang ada beli x??rugi ow kalu x beli!Hihi...berbaloi-baloi nie..lagi2 ifa nie ramai adik2..save bajet ifa..kekeke..lagipun lama dah ifa xmakan McD nie..so bila ada yang nie..boleh la rembat!Hihi..


best gle la McDonald's Malaysia nie..
kupon McChicken buy 1 free 1...

taa-daa...print hitam putih pun boleh maa..hihi..nampak tue..ada 3 keping ifa print out..boleh dapat 6 biji McChicken!hihi..untung la masa nie my bro 2 orang tue ada..hihi..so angkut la dorang sekali..sebab limit sorang 1 je boleh claim guna kupon nie tau..

nie la die hasil yang kami rembat on 24 mei 2011 itu..hihi..maklum la...adik beradik ifa ramai..nie pun 2 orang xde kat umah..hihi..total campur ngan my parent 7 orang kami nie..beli 1 je McValue lunch McChicken tue nak dapat coca cola can glass warna pink lak!yang lain ala carte la..buy 1 free 1!hihi..warna hitam,biru n purple dah ada...adik2 ifa yang beli..hihi..warna pink nie..ifa lak!hahaha..apple pie tue untuk mak kesayangan..mak memang suka makan apple pie..so extra for her maa..=)

zoom sikit!hihi..best gle kumpul nie..lagi 2 warna je!lepas tue complete la semua collection!hihi..nak murah sikit..beli la masa kul12-3pm tau!hihi..

nie la die hasil guna kupon buy 1 free 1!hihi...sebab ifa buy 3 free 3 laa...yang lagi sebiji tue kan ifa beli McValue lunch..sebab nak coca cola can glass warna pink!Hihi..so cukup la sorang sebiji McChicken nie..hihi..lagipun adik2 ifa bukan habis pun kalu belikan 1 set large nie..burger je dorang hentam!so untung gak la bila McD buat promotion camnie..=)..lagipun..kalu dorang nak fries gorengkan je..air...beli je yang botol besar tue..letak ais banyak..hehe..

btw..total spend untuk makan McD kali nie ialah..

1set McValue lunch+apple pie+McChicken ala carte include tax = rm19.05
1 McChicken ala carte inculde tax = rm6.15
1 McChicken ala carte+ small cone choco top inculde tax = rm7.84
so total = rm 33.04

ok la tue kan2..hihi..kira murah la nie..siap dapat free 3 biji McChicken lagi kan2..bukan selalu makan McD nie..tapi kan..ifa bayar yang rm19.05 saja..hihi..yang McChicken ala carte yang lagi 2 tue kan adik ifa c faez n faeq yang beli..so dorang bayar nie..hihi..maceh la adik2 ku yang hensem..haha..bukan selalu kan2..lagipun..murah je kan2..hee..

so after this tinggal lagi 2 warna je kena beli!hihi..jum ramai2 serbu McD lagi!kalu die nak wat kupon buy 1 free 1 lagi next week boleh gak...sundae pun ok maa!hihi..boleh la beli lagi..lala..=p

13 comments:

tiefazatie said...

sangat best!hihi..last mkn McD last month nie..haha..=)

farasakura said...

fuhh bestnyer

alinac lover said...

alaaaaa best nya!!!

Salmia said...

kat sini avery color coke glass tu akan avail dalam masa 3-4 days je.. if pegi hari isnin, "maaf dik, stok dah habis."

T___T

i missed the blue n pink glass!

Budak Chomot said...

bestnyaaa! Nak jugak! hehe

Izan Ishak said...

mmg best lah kupon ni ifa. smlm sis redeem 2 keping plus beli apple pie 2 ketul..ngan ayam grg... mmg feveret sume ni mc ciken~

perondajaketbiru74 said...

nah obes ler ko san kalau makan mcD banyak2

aisya said...

banyaknye.. mkn brape org ni?? hehe

Mama Zharfan said...

ala, lambat la plak me tau heheh dh terlepas promo la nampaknya :p

*∽ IZAN ∽* said...

amboi amboiii.. makan FREE sajee eheheh. K.Izan tak sempat terjah Mc Chicken free.. dekat2 ofis tak de Mc D uhuhuhu

tiefazatie said...

farasakura: mmg best gle!hihi

yong: hee..=)

salmia: owh ye ke..dasat jg sis..sabo je la..

budak chomot: hihi..g ah beli..hihi

peronda: nda jg bha..bkn sa mkn semua pun!haha

izan: kan2 sis..hihi..wah lagi la sis berabes beli..hihi

aisya: 7 orang la dear..haha..

mz: owh yeke..ingat sis tau..hee

izan: hihi..best pe sis..mkn free..sape nk bg..keke..owh ye ke..sabo ye..hee

Syima Emi said...

sedapnyaaa ifa.. syima pon suka gelas coca cola tu.. syima ada warna purple dengan pink jee.. this week warna lime plakkk.. nak kena g terjah mcd ni..hehehehe

tiefazatie said...

syima: hihi..memg sedap sis!sama la kte sis..ifa mengumpul nie..hihi..warna lime dh dpt!tgl yg last je nie..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...