Friday, May 27, 2011

ifa rembat flat shoes 2 for rm60 at brands outlet!

salam peeps!hye2..hihi..haritue masa gi lepak kat kuantan tue..sempat gak la gi jalan2 kat kuantan parade dan juga ec mall..sebab my mum suruh my bro c faez n faeq beli baju raya..hee..susah gak ikut orang lelaki nie..cerewet juga ok!haha..dah ifa lak jadi advisor dorang..kalu ifa nie..sah2 la..faez jadi advisor ifa..haha..

kat kuantan parade dorang xde rembat apa2..kat ec mall baru la!haha..semua la rembat kat brands outlet nie..ada gak kat parkson n tropicana life..hihi..but adoi la...penat..f.o.s pun masuk..padini pun..body glove...lagi mana ntah..lupa dah..haha..tapi penat gle la!haha..tapi best je layan my bro 2 orang nie..hihi..

dorang pun layan gak ifa nie...haha..nak beli baju..xtau fesyen apa ifa nak...nike xde yang best..last2..rembat flats shoes la! 2 for rm60!hihi..ok la tue..sekarang ifa tengok normal price flat shoes rm49.90 ok kat kedai mana2 pun..vincci ke..nose..lebih kurang je..kalu ada sale 50% boleh la dapat rm24.90 kot...

tapi yang nie jenama die move harga 1 rm30.00 kira ok la...dah la sedap gle weh pakai!sangat selesa!hihi..sebab tue ifa beli..tapak dalam flats shoes nie sangat gebu dan selesa!hihi..terus jatuh cinta..ifa beli pun design n warna yang ifa xde lagi..hihi..boleh wat raya terus nie!haha...pastu kalu ada interview pun boleh je pakai..so sebenarnya kasut nie untuk raya maa...haha..sebab hari2 biasa ifa layan flip flop saja..xpun sneakers..hee..

btw..b4 balik..makdek spend beli kfc tapau bawa balik maa..makan dengan kazen2,anak2 buah dan makcik pakcik ifa la..baru la best!hihi..kami beli yang set 15 ketol ayam tue..punya la kecik ok bekas makanan kaca luminarc yang dapat free tue..haha..ingat besar..kelako gle bila dapat nie..haha..

nie la die flat shoes ifa!hihi..ntah pesal ifa pilih dua nie..sebab nampak terus suka!pastu test2 sedap pakai..beli terus la!haha..tue pun fikir lama gak..last2 amik..sebab fikir murah dan sedap pakai..lagipun bukan selalu ifa beli flat shoes nie..hihi..memang kalu nak shopping best..mesti time sale baru la berbaloi-baloi!

yang green metallic ala2 army nie..ifa fikir kalu pakai dengan baju kurung ok je nie..kira lain dari yang lain gak la..but still warna die boleh accept la..xmo la hitam..krim..peach..white..dull and nampak biasa sangat dah nie..haha..yang belang2 nie..er...xtau..haha..sebab nampak best je..terus angkut!haha..ok gak kalu pakai dengan jeans nie..menonjol gitu..kalu nak wat gle..hentam je pakai ngan baju kurung pun ok..terus orang pandang kasut!heee...=p

so kasut raya dah setel nie..hihi..sebab kat kuala tganu nie adeh..xbanyak pilihan..balik2 la pergi vincci tapi xde yang berkenan..so dah alang2 jumpa yang best dan murah..harus la dibeli terus!haha..erm..ifa kena hantar kat tukang kasut nie..suruh die jahit siap2 tapak kasut nie..so lagi la tahan lama..hee..=)

14 comments:

Ijah EmoTemo said...

eh murah la tu! dah lama tak beli belah suka hati T_T haha

mama_umar_maryam said...

akak pon suke pki flat shoe aja,sng nk keja budak2,hehehe

Nana said...

serius kiut kasut tu

MamaYatie said...

tomei la kasut..RM60 tu murah dah tuk 2psg..kalo akak pun sambar jugak..ngeee..akak pun suka pakai kasut yg flat tp akak jarang pakai kasut gini..

nazira said...

hai..selamat petang.. saya ada tag awak kt satu contest.. jom join..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

♥yaya budak suka embun♥ said...

wah!! comel nyeee

Izan Ishak said...

comel giler kasut tu ifa. tgk pun dah tau selesa dipakai....

Miza Yusof said...

cantik flat shoes ifa :)

Alin Marlini said...

cantik (:-

mekchu said...

wah.. kasut raya kah itu? pantassss.. jgn lupa gigit dulu sebelum pakai.. kebetulan,mekchu pun baru wat entry pasal flat shoes..

perondajaketbiru74 said...

bah sabah kan banyak kasut bah....

Mama Zharfan said...

cute jer :)

tiefazatie said...

ijah: kan2..hihi..bese la..pama sponsor..harus la belanja dengan bijak..hihi

zety: haha..btol2..mmg pun sis..hihi

nana: hee..tq sis..=)

mamayatie: hihi..tq sis..itu la psl ifa sambar je..hihi..owh ye ke..ifa nie masalah sikit kalu nmpk benda comel..haha

nazira: tq..insyaallah..

yaya: hihi..tq..=)

tiefazatie said...

izan: hihi..tq sis..itu la..gebu nie..best2..

miza: tq miza..hee

alin: tq sis..=)

mekchu: hihi..harus la sis..kena pantas..hihi...waaahh..btol2..nt nk gne ifa ggt..hihi

peronda: iya bha bro..ada ja byk nie..hihi

mz: tq sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...