Monday, May 23, 2011

Giveaway Gelimat Gegurl Gosh


hye peeps!

apa yang ifa fikir bila baca blog cik farah nie..erm..meh ifa wat point ek..hihi..

1. blog cik farah simple but nice!suka baca entry2 di blog cik farah..

2. sangat la best gle!sebab macam2 ada tau!

3. meh ifa senaraikan apa yang suka ifa usha kat sana..pasal fashion,resepi,tutorial, how to,tips..

4. best sebab cik farah dah siap2 letak navigation tue..so senang je nak terus terjah!

5. lepas tue suka usha2 gambar cik farah kita nie..cantik!pastu stylo ow dress up die..=)

6. cara penulisan memang selamba la..so nak baca pun senang je la..enjoy je baca entry2 nie..

7. erm..nie je kot..nak wat kreatif2 xpandai..nie la kot yang terkreatif...hihi..

8. btw..evendowh picture2 hadiah yang cik farah suruh pilih tue corrupted..so ifa xdapat nak pilih mana 1 yang ifa nak nie..tapi ifa nak gak menang!haha..boleh tak?hiihii..

" Merujuk kamus dewan edisi 2018 , aku rasa maksud GELIMAT tu ialah geli yang sangat luar biasa dasat kot!hihi..mungkin cik farah rasa..nanti ada orang yang mungkin geli hati tak pun geli ketiak tatkala membaca entry2 di blog farah yang comel nie..hihi..so before orang2 yang geli2 nie meluahkan perasaaan mereka yang terpendam itu..harus la cik farah awal2 lagi terus state perkataan GELIMAT itu..so,no offend la..hihi..sebab cik farah dah ngaku awal2.."

ifa nak tag
mamazharfan
sis lynn
sis izan

5 comments:

tiefazatie said...

mau memang jg..boleh ka?hihi

Munirah said...

haha..gud luckkk :)

tiefazatie said...

munirah: tq..hee..=)

Farah D said...

Hi! Thnks join GA fara ye, sorry sgt lmbt respond :( apa apa pun thnks tau! and good luck :D

tiefazatie said...

farah: hye!welcome dear..xpe2..tq..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...