Saturday, May 28, 2011

bila dah lama tak masak spageti..kesukaan adik2 ifa bila ifa masak baru2 nie!

salam peeps!hye2..hihi..lama dah ifa rasa ifa xmasak spageti nie..hihi..so baru2 nie kan my parent xde..hantar aziema gi uitm shah alam..die buat asasi law..hihi..so ifa la kena masak untuk adik2 ifa nie..so..ifa masak la spageti!Hihi...sebab dah lama xmasak..lepas tue my bro faez n faeq pun ada nie..so masak la!faez tue suka benor spageti2..kalu die balik je nak spageti..sengal..haha..

laku weh!punya la adik2 ifa nie menambah2!nasib baik banyak..hihi..c ajie n fakhri mau 3 kali ok tambah...faez n faeq ifa xperasan lak..hihi..but memang ifa dah siap2 masak spageti n kuah die banyak2 nie..sebab dorang memang suka pun!so konpem akan habis..hihi..so jum enjoy!sedap weh..senang je pun nak masak..hihi..

cam biasa la..1 kuali besar ifa masak nie kuah die..hihi

nie baru 1 trip spageti yang siap direbus..belum lagi yang lain2 trip!haha

nie ifa punya!hihi..amik sikit je spageti..tapi kuah banyak!
sebab rasa kenyang dah masak nie..haha
lagipun..sedap makan panas2 tau!hihi

ifa zoom lagi dekat!hihi..
adoi la..sedap ow spageti nie..makanan kesukaan masa diet..hihi
masa tue macam2 ifa buat dengan spageti nie tau..=)

korang selalu masak tak?

10 comments:

shera haifa said...

wahh bestnye..ada gak plan nk buat tp rumah dlm renovation susah ckt nk msak. nk mkn apa2 smua beli..

dilazfamily said...

sedap yer spagetti. nak sikit boleh tak?lapar lah

Munirah said...

banyak nye diorang tambah..mesti sedap giler...

alvas-87 said...

sedapnyer.. nak sikit.. :)

Ijah EmoTemo said...

wah! mmg sedap :)

ijah tadi pergi beli spaghethi yang dh siap hikhikhik.

BezBuddy said...

sedapnyee..nak try gak la

Bella One ♥ said...

bella tengah lapar skang.
sedapnye nampak spaghetti tu.
hee ~

Mama Zharfan said...

my fav gak ni :)

aisya said...

wahhhh...
sedapnye.. nak jugak.. =)

tiefazatie said...

shera:hihi..best kan...ow ye ke..xpe la..nt dh ok..masak la..hihi

dilazfamily: hee..meh la sis..=)

munirah: hihi..tue la pasal..xtau la dear..sedap btol ke tidak..haha

alvas: hihi..meh la sini sini..hihi

ijah: hihi..kan2..pergh!dasat la ijah!hihi

diea: sila la..hihi..senang je pun nk wat..=)

bella: hihi..mmg sedap nie dear..xtipu..hee

mz: me too!hihi..sgt2 suka nie..

aisya: hihi..best2..meh la..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...