Friday, May 27, 2011

ifa mengamok! vs murah rezeki ifa dengan anati soki..tq dear..=)

salam peeps!hye2..erm..serius ifa bad mood gle semalam!tue semalam malam ifa malas on9 ni..im really2 sad la..perangai die tue kin panas hati ow!selfish!ok..kenapa nak amik barang yang ifa sayang??en.bebeh yang bagi tue kat ifa ok..ifa pun xsampai hati nak guna..die selamba je amik without my permission bawa pergi tempat die study??rasa nak hempuk2 je die tue!i dont care..ko pos balik kat aku!peduli hape aku!sape suruh ko main amik ke!budu!

tapi yang lucu tue..ifa marah sangat sampai ifa plak yang nangis sorang2 ok..haha..ok ifa memang senang je nangis..T_T..adoi la..berabes ifa cari barang bebeh bagi ifa tue..xde..huhu..serius ifa xsenang hati langsung..huhu..ifa sayang sangat..sampai ifa pun xguna..pahal die pergi amik lak!budu!apa die ingat ifa xingat ke mana ifa simpan??memang nak sepak2 je die tue!benda tue pun nak amik ifa punya pahal!bengong!ada lagi kot barang lain die amik rilek je xinform ifa..tapi tu malas fikir..yang die gatal amik barang yang bebeh bagi buat apa!!erm..ifa..sudah2...diam2..

nie ifa nak share ngan you guys nie..hee..alhamdullilah..ada rezeki ifa lagi hujung2 bulan nie..tq so much anat!best2..tak sabar nak tahu apa hadiah yang ifa dapat daripada anat nie..hihi..tapi tau tak hadiah tue daripada vietnam tau..sebab anat baru balik bercuti dari vietnam..hee..so anat sediakan hadiah untuk ifa dari sana la..tq so much dear!sangat suka..sebab xpernah gi sana..so sgt best dapat souvenir dari sana..hihi...=)

nie anat ngan baek hati nya singgah kat blog ifa inform..=)
thanx again dear!
taa-daa..ifa memang saguhati je kawan2..
tapi anat baek hati bagi ifa hadiah dari luar negara gak!
vietnam mari..yeay!suka2..hihi..=)

owh yaa..tahniah juga pada pemenang utama..hihi..ifa nie over lak..padahal saguhati je..hihi...xkira..janji ifa bertuah..ifa dah inform semua details ifa dah..hee..tq anat!

psst..ifa balik kampung tau hari nie..hari ahad or isnin kot baru balik umah nie..=)..so ifa offline la sepanjang ifa balik kampung tue..hihi

p/s: my 10th winning in may..ngeh2~

9 comments:

TIA OF REVENGE said...

woaa, ingat nak mengamuk btol! hihi. congrates ifa :)

Mama Zharfan said...

congrats ifa!

Izan Ishak said...

sabar jelah ye ifa...mmg sakit hati kan kalau org lain amek brg yg kita syg~

tahniah ifa...! menang GA anat...

padle said...

congrats!!

Nana said...

menang dan terus menang hehee

Bella One ♥ said...

best nye die dapat hadiah =)

tiefazatie said...

tia: siap dh ngamok dear..haha..tq..=)

mz: tq sis..=)

izan: aah sis..huhu..hee..tq sis..

padle: tq!

nana: amin..insyaallah..mudah2an sis..=)

bella: hihi..mg best dear!hihi

Anati Soki said...

tq for the post comel. :) hehehe.. akan anat postkan secepat mungkin insya-allah

tiefazatie said...

anat: welcome dear..hihi..okies..tq2..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...