Sunday, May 29, 2011

my free gift collection and prizes from onlybeauty.com.my!

salam peeps!hye2..hihi..meh ifa nak tunjuk koleksi free gift yang pernah ifa dapat daripada onlybeauty!xde la banyak mana pun..tapi boleh la..nama pun free gift kan..so ok la nie dapat sample free nie..boleh gak try2 nie..best ow..jenama loreal lak tue yang banyak ifa dapat..hihi

bukan susah sangat pun..just korang register kat onlybeauty...lepas tue korang boleh dah apply get samples yang korang nak!hari2 boleh apply..kalu tak silap hujung minggu je tak leh apply nie..but kira ok la kan..korang boleh try ur luck setiap hari kecuali hujung minggu!lagipun die ala2 luckydraw gak kalu tak salah la..sebab nasib baik dapat la..hihi..kalu tak..kena la apply beberapa kali untuk dapat gak pe yang korang nak tue..hee

tapi tak rugi pun join onlybeauty nie tau..tak kena bayar pun..just register and apply sample apa yang korang nak..tapi die ada la letak beberapa jenis sample setiap hari yang korang boleh apply dan maximum kalu tak silap..boleh apply 3 jenis sample per day..hihi..ok what..hihi..benda free kan..kena rajin je la..hihi..

n kalu korang dah pernah dapat sesuatu jenis sample itu..korang tak boleh apply lagi tau..kiranya sekali je la untuk seorang..bagi can orang lain la kan..sebab bukan banyak pun die offer tau...ikut la..kadang2 1 sample tue maybe die akan bagi pada 10 orang sehari..ok la tue kan2..kira bertuah tau kalu dapat sample tue!yang apply tue mau beratus weh!so jum la join onlybeauty nie!hihi

okies..now jum tengok 4 sample dan 1 hadiah yang ifa pernah dapat!hihi

Elseve Re-Nutrition Night Serum
1st sample yang ifa dapat!
best je guna nie..hihi..tapi xsuka bau die..=p

Elseve Smooth-Intense Anti-Frizz Serum
2nd sample yang ifa dapat!
hihi..ifa memang guna pun serum nie..=)
best ow!sangat suka!hihi

Clean & Clear Deep Action Cleanser
3rd sample yang ifa dapat!
tak guna pun..bagi adik ifa..hee..

Elseve Smooth-Intense Ultra-Riche Leave-In Mask
4th sample yang ifa dapat!
best2..suka guna nie!loreal kan..memang best!haha

Eau Thermale Avene Cleanance Mini Set
yang nie lak ifa menang saguhati onlybeauty chinese new year special
haha..saguhati je pun..but ntah la..ifa rasa cam xcukup korum nie..
macam ada hilang dah kena curi..T_T..
ye la...dorang pos guna setem biasa je pun..
pastu masa dapat dah koyak2 nie..siap ada tampal dijumpai terkoyak..
so ifa rasa ada 2 benda hilang nie..huu..
hantar email tanya pun tak dilayan..haha...adoi la kesian kan..sob2..
terkilan la sikit..biar pun saguhati..tapi hadiah menang kontest tue..

tapi..xpe la..dah lepas pun..biar je la..nanti join lagi!haha
tue yang ifa dok rajin apply sokmo sample2 nie..hihi
mau balas dendam..miahaha...ntah pape je kan..=p
pe lagi weh!jum la join onlybeauty!
owh ya..pos penghantaran pun dorang la tanggung..kita tunggu je!hihi

p/s: ifa sedang menunggu lagi 2 free sample nie..hihi..ELANCYL Remodeling Bust Care dan juga Johnson's Body Care 24 Hour Lasting Moisture Lotion..best kan..sape tak nak rugi..free tau!hihi

10 comments:

Munirah said...

eh, mcm best je..nk daftar jugak lah..

BezBuddy said...

ak pn penah dpt..free masker..hehe..cmne ko leh dpt byk ni?hehe

Lin Azlina said...

sis pun sellau apply..ebst2 smaplenya...remodelling tu 2x dapat..lotion..dll

QUEENPINK said...

salam

jom join ga

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/05/giveaway-ulang-tahun-pertama-queenpink.html

Ijah EmoTemo said...

wah byk tu ifa ;) best nya! heheh.

Innanie | Ariffin said...

wah avene tu!!! mahal gilak kot! btw, tahniah ye. memang murah rezeki ifa!

Mama Zharfan said...

jahatnya org2 yg curi brg2 dipos tu kan..

Mama Balqis BPB said...

banyaknya dapat sample only beauty...me pun ada dapat sample tapi sampai la ni ada yg tak sampai2 rumah lagi...

Myra Jay said...

Bestnya Iefa banyak daapt free sample.. Akak penah dapat sekali..:)

tiefazatie said...

munirah: mmg best..daftar la!hihi

diea: hihi..best la ko dpt masker..ifa xernah dpt masker lagi kot..ala..nie sebulan skali je kot..dh kumpul2..mmg la nmpk byk..haha

lin: kan2..hihi..lagi2 free kan..lagi la best!

queenpink: salam..sdh join dear..=)

ijah: hee..mmg best..brg free kan..hihi

innanie: ye ke..haha..ifa xtau..cian kan..tue ifa mng saguhati tue..hihi..tq..alhamdullilah..

mz: mmg sis..ntah pape nie..huhu

mamabalqis: xde la sis..nie pun sbln dpt 1 je kot..haha..ifa pun ada 3sample yg xsmp2 umah nie..huhu

myra: hee..mmg best sis..tp sbulan sekali je pun..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...