Saturday, May 21, 2011

delicious homemade burger special!

salam peeps!hihi...bila dah ramai2 nie..so ada je macam2 idea nak buat tau..hihi..so haritue..kami ada buat..homemade burger!nie my bro c faez yang excited buat nie..ifa ada projek lain..hihi..so yang kloborasi buat burger nie..my dad..faez...aziema!hihi...excited terlebih nie..haha

my dad excited letak seasoning kat daging burger ayam tue... masa die masak la...sampai jadi kaler hitam ok..haha..ntah pape..faez jadi tukang buat burger nie...die la yang susun2 letak sos segala..aziema..tukang potong sayur..haha..biar die belajar..nie asyik tak tahu je...ifa??dok uli tepung..haha..ada la..nanti cerita!hihi..

naa..amik ko!tak muat nak masuk dalam mulut tau!
ciss..je c faez tue..sengaja..haha..
tapi ifa special..siap ngada2 nak letak cheese...hihi..
semua cukup tau..serius...
salad+tomato+timun+sos cili+sos blackpepper+mayonis
sedap weh!puas hati makan tau!

zoom lagi!best kan!pergh..terliur ifa...
nak buat lagi la..hihi
sebab ada je my mum baru beli roti burger lagi!
yeay2!hihi...sedap...serius..puas hati!

papepun..sweet je tengok dorang bising2 kat dapur masa siapkan burger2..=)

p/s: insyaallah malam nie ifa dah balik umah la..hee..=)

9 comments:

♥SyilaSyira♥ said...

sedapnya...entry ni buat yg lapar bertambah lapar ni..meleleh-leleh sosnya...nak sikit..

Munirah said...

uhuk2..dah 2-3 hari tringin nk mkn burger gerai..tibe2 nmpk gambar pulak kt sini...nak jugakkkk T.T

Nana said...

yummy sangat menyelerakan

Miza Yusof said...

sedapnya burger :)

BezBuddy said...

sedapnye...ifa nak beger 1! hehe

aisya said...

wah, sedap nye.. nak ckit.. =)

dak eina said...

perhhh leleh air liur tgk beger tuh!!

Wanie said...

suke sgt2 burger meleleh2 macam ni ifa! nampak sgt lazat..hehe..

parent yg buat, anak2 tumpang makan je la ye..hehe

tiefazatie said...

kakSyila: hihi..best kan sis..buat la..=)

munirah: alo..cian die..g la masak dear..=)

nana: hee..kan sis..=)

miza: hihi..mmg miza!

bezbuddy: hiihi..meh dtg umah!haha

aisya: hee..meh dtg umah meh..=)

dak eina: isk2..ifa pun..nk lg!haha

wanie: mmg lazat tau!xtipu..=)

isk2..anak2 pun buat jg tau..ayah tolong goreng daging burger je..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...