Sunday, May 22, 2011

Giveaway: Siapa nak ole-ole dari Sabah dan Labuan

hye peeps!
ifa baru balik nie..penat2..tapi ifa on9 gak jap nak reply semua blogwalking!
pastu nampak lak miss zahidah buat lagi giveaway!yeay!
ifa mau join gak dear!
maklum la..miss zahidah gi anta adik die masuk m3x labuan nie..
so sambil jalan2 kan dear..ifa sangat2 la rindu labuan dan sabah tue!
so lagi best kalu dapat ole-ole nie..boleh ubat rindu ifa nie..=)
kalu dapat FM pun best nie..
mesti dah macam2 design baru sekarang nie kan2..hihi
btw pesta kaamatan pun dah dekat kan..bestnya tue..
macam2 ada tue nanti kan dear..rindu..adoi la..bila nak datang sana lagi..erm..
btw...take care tau!

ifa nak tag
mizayusof
mamazharfan
mama iqy

kalu kawan2 yang lain nak join pun ok bha!

5 comments:

tiefazatie said...

moga ada rezeki ifa..=)

Munirah said...

gud luck okay ;)

tiefazatie said...

munirah: tq dear..=)

zahidah dihaz said...

thank for join n good luck....

sa pun rindu jugak mo pergi matrik lagi ni....hari tu nda sempat jalan2....sibuk hantar adik kan...bah, slanga sabah nda hilang lagi ni...hehehhe


New Entry: Tension!

Siapa nak ole-ole dari Sabah/Labuan? Closing date 1 jun 2011

tiefazatie said...

zahidah: welcome dear..hihi..

wah iya ka?hihi..cian bha kamu nie kan..haha..iya sama la sa nie..nda lagi pandai hilang nie..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...