Sunday, May 22, 2011

ifa dapat buffered earning hongkong disneyland 2 plak on 19mei!yeay!

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!hye2...wah..sangat tak sangka ow..haritue masa b4 pergi kuantan on 19mei..ifa cek la akaun nuffnang..omg!tak sangka betol..ifa dapat lagi 1 BE baru weh!syukur alhamdullilah...tq so much nuffnang n hong kong disneyland!hihi..sebab baru la juga ifa dapat en.mastercard yang macho nie..now dapat lak disney yang comel!ada gak model cantik ow!


so..ini la die BE yang ke-29 aka yang ke-9 untuk tahun 2011 nie la..malu je..sikit je nie dapat tahun nie..hihi..BE baru ifa ialah Hong Kong Disneyland 2!sangat la comel kan2..hee..suka2..sebab hanis zalikha blog one of their link to..sangat nice la!best la tue tengok picture2 mereka...kalu ifa nie..ntah ble la dapat gi sana tue..hihi..

papepun..tq so much nuffnang dan juga hong kong disneyland!!cantik ow 1st earning ifa..33sen..hihi..ada ong ka?hope so la..hihi...tak pun..en.nuff..sila la bagi banyak2 BE lagi!ifa mau buat collection untuk tahun nie..maklum la..lama gle dah xcashout..sebab xsampai pun rm50!haha..kesian kan2..


uv trafik ifa...memang hancur gle nie..haha..nie 3hari haritue xon9..hancus weh..hee..tapi sangat2 bersyukur sebab nuffnang sudi gak bagi BE baru lagi nie b4 ifa xon9 tue!yeay!..hee.. n tq so much pada kawan2 yang sudi jenguk blog ifa nie..even ifa nie buat entry sesuka hati nie..=)

ifa sangat suka sebab dapat lagi BE baru nie..moga ifa akan terus bertambah la..boleh la ifa cashout lagi nanti..tue xtau la bila..last cashout pun januari 2011 nie...erm..sekarang nie rm50 pun susah nak dapat..sangat sedih kan..nie dah bulan mei pun..sadis gle..huu..

kepada en.nuff dan juga pengiklan2 yang disayangi..meh la bagi lagi BE baru ye..nanti boleh famous2 lagi kat blog ifa nie..sebab nanti ifa buat entry lagi..=)

p/s: my 9th buffered earning for 2011..ngeh2~

21 comments:

Myra Jay said...

Thniah ye Iefa... :)
Kita sama dpt BE HongKong nie jugak, tp Iefa ada 3BE dok menari, akak cuma ada 1je..huhuu

tiefazatie said...

myra: tq sis..wah..sama la kte..ala sis..2BE je yg sokmo menari..lg 1 dah k.o xkuar2..sob2..huhu

Nana said...

weee masyuk2
akk pon ada entry be jap lg
autopublish hehe

tiefazatie said...

nana: pergh..dasat ow blog akak..byk gle BE..jeles blh..hihi

Zairie Husin said...

ifa. bak 1 BE.. sharing is caring kan kan.. hehehe

eiela said...

wah,,rezeki tuh. tahniah..

Latest Entri :
Panggilan RM1 Setiap Hari Ahad – Super Sunday Offer

tiefazatie said...

zairie:haha..amik la IKEA tue..dh xmo kuar dh tue..hihi

eiela: aah..alhamdullilah..tq..

Naqies said...

tengok entry Tie, makin berkobar2 tak sabar nak ke disney HK this thursday...

tiefazatie said...

naqies: wah..omg!sis nak gi disney HK la ek??wah...best2.amik picture byk2 tau..hee

SRenungan said...

waaa..
tahniah2..
kami baru je dpt 1..hehe

sarah mohamad said...

3 hari tak on9 still dapat lagi BE. adakah nuffnang pilih kasih. hihi apa2 pun tahniah ye dear :)

tiefazatie said...

srenungan: tq2..xpe..biar lambat adsa selamat yaa..hee

sarah: er..salah tue..ifa dapat dulu BE nie baru la lepas tue baru la ifa 3hari xon9 ye cik sarah..haha

caliph shuriken said...

congratz ifa ^^

tiefazatie said...

caliph: tq bro..=)

uLan said...

wahh congratz tie dear... besh nya dapat BE... seronoknya bila tgk earning bertambah tambah kan...

line uLan slow,so shoitbox takpat nak appear.. uLan tinggaLkan komen je ek..

:-) hv a great day...

Cik Yana said...

Eh, BE kita semua sama la. Cuma cik Yana ade lebih 1. Hehehe~ Tahnia cik Iefa :)

Cik Yana perlukan VOTE korang yang baik hati :)

tiefazatie said...

ulan: tq sis..hee..xpe..nt sis lak ye..aah..tp ble slow nie..jd geram tgk ada la..haha

ow..ok sis..u too..=)

cik yana: wah..untung la cik yana..byk BE..hihi..tq..=)

Norhafiza said...

apa yg kakNo nak tulis...jeles jeles jeleeeees hahahaha... jgn mare ye kakNo gurau je..

tahniah ifa..kakno ada gak risik2 camne dorg leh dapat BE ni tp dop pahang stabuk hame hehe...

tiefazatie said...

kakNo: hihi..xyah nak jeles kakNO..hihihi..ok je..xmarah pun..=)

tq..erm..die sbenarnya nasib gak..sbb dorg yg pilih kan..tp kakNo blh je try update bio blogger sokmo..=)

Mama Zharfan said...

congrats ifa! me ada satu jer BE :)

tiefazatie said...

mz: tq sis..ala..xpe..earning gempak kn sis!Hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...