Monday, May 23, 2011

ifa buat cute reben untuk ciktom!

salam peeps!hye2!hihi..haritue..xde keje kan..so ttbe je terfikir nak buatkan cik tom reben yang cumil!hahaha..sengal gle..padahal ciktom nie jantan ok..cian die..hihi..buat reben daripada lebihan kain cotton my sis..jadi tau!hihi..

tapi cian lak ciktom..gaya cam tercekik nie..tp x pun sebenarnya..sebab ifa buat besar nie..bulu die je yang lebat over2 nie..haha..tapi itu la..kain tue kan girlish2..dah my dad dok panggil ciktom bapuk nie..haha..adoi la..cian die..ciktom pakai jap je pun..saja suka2..hihi..tapi cumil weh!

nie la die..siap dah pun!hihi..simple je pun..
ifa jahit guna tangan je..=p
ifa siap ukur segala tau..nak bagi cantik je nie..hihi

nie ifa button nie..so xde la tercekik ciktom tue..hihi

so macamana??ok x reben tue?cumil kan..hihi..

nie ciktom ngah lepak2 nie..ifa dok kaco2 die..haha..
ada je nie die pakai reben itu..=p


lama gle ciktom dok statik gini..
sampai sempat je ifa dok tukar kata2 kat kertas tue..haha


ciktom mogok nie..nak makan ikan..haha..
tapi x kena bagi nie..sebab dah lewat malam..
lagipun dah bagi dah die dinner ikan b4 this picture being taken..haha
ciktom memang ngada2..gete..=p

10 comments:

Nazz@Purple said...

huhuhuhu..comey jadinye.

icee-yah said...

haha..tak pasal cik tom kena panggil bapok..no..no..

[-suziey-] said...

hahhahaha lawak la kucing tu :p

tiefazatie said...

nazz: comel kan...hihi..tp itu la..cam bapuk lak..hihi

icee: hihi..itu la psl..my dad la..adaka..siap ckp tom malu nk kuar..hihi

suziey: hihi..cian die kan..tp comel la kak..haha

aisya said...

alala.. comelnye! hehe

Mama Zharfan said...

siyes comel!! boleh masuk contest ratu kucing tu heheh

tiefazatie said...

aisya: kan2..hihi..geram!

mz: hihi..owh..raja kucing sis..die jantan..haha..kan dh cam bapuk nie..hihi..tp itu la..comel kan2..hihi

Izatie said...

Hahaha comelnyeeeee ^___^

uLan said...

comey toL ciktom tie... klu kene ngan lila nie sure dah kene tarik ekor.. heee

tiefazatie said...

izatie: hee..tq..

ulan: hihi..ye ke..kontot je tu sis ekornya..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...