Friday, April 22, 2011

omg!baru je nampak semalam..arinie dah jadi buffered earning!thanx Hypp TV!


http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg
salam peeps!hye2...omg!ifa terkejut sebenarnya..ifa baru je dapat on9 lama semalam nie..tenet baru nak ok kot..n then baru je nampak iklam Hypp TV tue malam semalam nie..n ifa perasan la die sentiasa ada je nie..dalam hati cakap BE kot..tapi xpasti la..sebab blog ifa memang dah lama xde BE nie...lepas tue trafik uv memang jatuh gle2 la..sebab 3minggu ifa xdapat on9 dengan teratur..haha..so ifa malas la pk nie..lagipun last BE polo punya income die rm1.29 sajork..sedih ai..so alhamdullilah..syukur la..ada rezeki nie dapat BE baru lagi untuk blog kecik ifa nie..tq nuffnang n Hypp TV!

nie la die..BE ke-26 iaitu Hypp TV Blogger's Party untuk blog ifa..aka BE yang ke-6 untuk tahun 2011 nie..alhamdullilah..ada la juga 1 buffered earning untuk blog ifa nie..bermula dengan nilai 62sen je pun..ada juga ctr bonus 16sen nie..janji ada la juga dari xde langsung..ifa dah cukup happy dah..nasib baik gak pakcik nuff sudi bagi BE lagi nie..syukur..alhamdullilah...tq en.nuffnang...=)

ifa tak target apa2 la..as long its there...im so happy already...so just wait and see..moga melekat la banyak lagi BE baru..btw..BE baru nie still lagi di bahagian LR nie..haha..tue je kot bahagian yang dorang berkenan nie kan2..hihi..xpe2..rezeki2..syukur la ada juga dapat nie..=)

pasal uv trafik ifa...no komen la...haha..maklum la..3 minggu tak dapat nak blogwalking dengan teratur..so paham2 la...kebanyakan uv trafik hari2 memang bawah 100 je nie..haha..so sangat2 bersyukur sebab nuffnang sudi gak bagi BE baru lagi nie!tq so much!cuma trafik semalam je dapat 182 nie..haha..sebab ifa on9 lama juga la ifa rasa...=p...papepun..tq so much pada kawan2 yang sudi jenguk blog ifa nie..even tahu ifa ada internet problem sekarang nie...thanx a lot..=)

so..ifa sangat bersyukur..sebab akhirnya ada juga 1 buffered earning untuk blog ifa nie..tq so much pakcik nuff!kepada en.nuff yang disayangi..meh la bagi lagi BE baru ye..pasti ifa buat lagi entri untuk kamu...hihi..

p/s: my 6th buffered earning for 2011..ngeh2~

7 comments:

aanie said...

tahniah ifa....^_^

Nana said...

ramai gak yg dapat be ni arini
slamat ngumpul $$

mummy_ayu said...

tahniah.....dpt BE baru....ayu dah lama tak dapat :-(

Lin Azlina said...

sis pun dpt be tu jugak arini...seronokla jugak...erm..trafik blog ifa ni kira okla jugak...sis pny trafik mmg hampeh skang tambah2 jarang bw

tiefazatie said...

aanie: tq sis..=)

nana: ye ke sis..ifa xsempat bw lg nie..insyaallah..moga2 la..hee

mummy ayu: tq sis..xpe..nt sis lak..ifa pun lama dah xde BE nie..hihi

lin: tahniah sis!haha..ye ke..malu je tue..tp tunjuk gak sis..ifa pun dh jarang bw nie..=)

Izzuddin Fauzi said...

Kak ifa asyik dapat jer... Hrmm org da x pdt pn dahhh...

Apa lagi, jom la!

tiefazatie said...

izz: haha..xde maknanya..dah sebulan lebih xde BE langsung nie..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...