Thursday, April 28, 2011

alhamdullilah..ada rezeki ifa lagi...=)

salam peeps!hye2..erm...disebabkan ifa ada problem streamyx pada bulan april nie..so ifa memang takde join ga or kontest pun nie..lama btol dah join tau..tapi alhamdullilah..ada la juga sikit2 rezeki untuk ifa nie..syukur alhamdullilah..=)

haritue ifa ada menang pengomen terbanyak untuk minggu ke-4 dan minggu ke-5 di blog sembanghari2..cuma bro anuar belum bank-in kan duit kemenangan itu la..tapi kan..tak sangka plak..nak tahu nape??

tiba2..bro anuar ada tinggal message kat shoutmix ifa bagitau yang die dah bank in rm40 nie..ifa pun pelik la..patut nya rm20 je..rupa2nya..ifa pun menang lagi untuk minggu ke-7 dan minggu ke-8..syukur alhamdullilah ya allah..dengan rezeki yang Engkau berikan kepada hamba-Mu ini..

nie la message yang bro anuar tinggalkan..=)..tq so much bro!tq sebab inform ifa..paham2 la..dah xon9 nie..mana la nak tahu apa2 kan..syukur2..rezeki lagi..

p/s: my 5th n 6th winning in april..ngeh2~

3 comments:

tiefazatie said...

syukur alhamdullilah...rezeki2..=)

Lin Azlina said...

syoknya bila menang duit..tahniah ifa

tiefazatie said...

lin: aah sis..hihi..tq...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...