Monday, March 28, 2011

alhamdullilah..rezeki ifa lagi...=)

salam peeps!hye2...ifa nak ucapkan terima kasih pada bro anuar..tak sangka plak..ifa bertuah..maklum la..pasti ramai lagi yang rajin mengkomen nie..sebab ifa pun kadang2 termiss nie..cuma ifa tetap akan komen even ifa dah lambat...sebab ifa suka baca gaya penulisan bro anuar..di samping banyak input2 yang berguna ifa perolehi daripada blog beliau..

tahniah juga pada kawan2 yang lain yang sudi gak komen entri3 bro anuar tue..best kan baca..memang ada gaya yang tersendiri..ntah..jarang ifa jumpa blog yang begini..sebab tue ifa suka baca..dengan pengalaman tinggal di mukah lagi..bestnya tue..even best pun..pasti ada pancaroba juga kan bro..tapi itu semua pengalaman hidup...=)

syukur alhamdullilah..bertambah la lagi simpanan untuk buka buku pelaburan emas ifa..insyaallah..mudah2an...akan tercapai...=)

p/s: my 11th winning in march..ngeh2~

10 comments:

tiefazatie said...

syukur...alhamdullilah..
tq bro!

sarah mohamad said...

tahniaaaah!

tiefazatie said...

sarah: thanx dear..=)

Cik Yana said...

Kalau pasal hadiah, mesti ade je name cik Tiefa. Jelez tol!

Entry terkini: Tulis Nota dan Dapat LipIce Percuma!!! :)

tiefazatie said...

cikyana: adoi la..mana ada la cikyana..haha..xmo jeles2..

diana said...

tahniah ifa..:P

Mama Zharfan said...

congrats ifa!

tiefazatie said...

diana: tq sis..=)

mz: tq sis..hee

apik pehe said...

hehe..tahniah

tiefazatie said...

apik: tq!hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...