Thursday, March 10, 2011

berbaloi layan game counter strike nie!

salam peeps!hihi..cam ifa cakap tue..berbaloi layan game counter strike!nak tahu nape?ifa la antara yang bertuah dapat teka game adik aqiesh main nie..hihi..sis naqies..sebenarnya..ifa pun ada gak layan game counter strike nie masa study dulu..haha..bukan my lil sis sajork yang layan nie..ifa pun sama je nie..haha..tapi sekarang tidak lagi...lagi gle blog nie hah..hihi...

tq ye sis..sebab sudi memberi ifa cenderahati..maceh2...sis nie memang best tau!meh la reramai datang terjah blog sis naqies nie..serius tidak rugi..sebab sis naqies nie dulu duduk swiss..sekarang dh balik malaysia dah..banyak entri2 yang ada picture cantik2 tau...sis naqies pun cun maa..hihi..anak2 pun comel2 belaka...lagi 1 yang ifa suka..picture makanan2 yang ada..pergh..tergoda tau!hee...

baik tau sis naqies..siap datang tinggal mesej kat smix inform suh email details ifa nie..maceh sis..hee..tapi ifa dah email xdeliver nie die cakap..aiyak..so ifa komen je..hihi..suka2 je nie..tahniah gak ada sis siti ye..sebab terpilih juga nie...=)

psst..nie kira menang juga la kan?even suka2 je pun main komen2..hihi..=p

p/s: my 5th winning in march..ngeh2~

13 comments:

tiefazatie said...

tq so much sis..=)

mama wanie said...

wah....main komen2 pon boleh menang...terror tul lah..

CERITA TENTANG KERJA KOSONG

tiefazatie said...

mamawanie:xde la teror sis..kebetulan tau jawapan..hee..

AkmaFaizal said...

wah bertuahnye dak ni. mcm2 dapat...tahniahla ek..ce try yang ni plak..hehe

http://www.akmarwati.com/2011/03/ga-izdihar-shoppe.html

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

cam besh jer..komen2 pastu menanggg!! congcrate ya dear!!



Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

atau berminat nak join GA saya..--> 2ND GIVEAWAY

tiefazatie said...

akma: hee...alhamdullilah..rezeki kak..hihi..maceh2...ok noted..jap ifa usha..=)

wieyda: hee..aah sis..tq..=)

alinac lover said...

isk..rezeki murah je ek ifa

erm..krusher yong minum tu bukan mcm ice blend la dear..mcm smoothie gitu

Naqies said...

no problem..ahak malu akak entry adik puji melantun2, lebar laa montot akak nanti hehe..adik akak dah change email add sila email ke add yg baru eik..tak tau nape laa email yg sedia ada tu mengong laa pulak..jgn lupa lucky draw jugak ye, hadiah jauh tu dari swiss akak dah beli siap2 sebelum balik aritu hehe

tiefazatie said...

yong: alhamdulllilah..rezeki..hee..owh..ye ke..smoothie ek..

naqies: hihi..btol la kak..ikhlas nie..hee..xde nye lebar montot..akak cun dah tue..hihi..ok..insyaallah kak..ada rezeki..ada la..hihi

Nana said...

wah dah 5 kemenangan
tahniah

tiefazatie said...

nana: hee..alhamdullilah..rezeki..sis lg byk dh kan2..hee

ardinihumaira said...

tahniah ifa:)

tiefazatie said...

dni: tq dear..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...